Кадри БТВСлед страхотното представяне на журналиста Александър Кацаров в Стани

...
Кадри БТВСлед страхотното представяне на журналиста Александър Кацаров в Стани
Коментари Харесай

Участничка изнерви Билалов в „Стани богат“

Кадри БТВ

След страхотното показване на журналиста Александър Кацаров в „ Стани богат “, в стола на благосъстоянието седна Гергина Филипова. Дамата се показа като квалифициран кулинар, който обаче не обича да готви и фантазията й е да стане здрава и богата старица.

Мотивацията й за присъединяване в играта е да завоюва пари, призна си дамата, не като множеството играчи, пристигнали за да се провокират и ревизират знанията си.



Изпита усложнение да отговори от какво е изработен троянския кон, съумя въпреки всичко да се сети, само че се изправи незабавно пред още по-сложен. На въпрос „ Кое трансформира кражбата в обир съгласно правната формулировка на двете закононарушения “ Гергина отговори, че за нея това са синоними, само че въпреки всичко изиска помощ от публиката. Билалов обстойно и необятно й обясни разликата сред тези две понятия.

Веднага пристигна идващият супер комплициран въпрос „ Къде се пие най-вече кафе “. Дългото мъдруване изнерви водещия, той постави доста старания да я насочи към правилния отговор, само че не бе задоволително, по тази причина дамата изиска втори жокер 50:50. След като отговорите оредяха тя въпреки всичко уточни Финландия.

 

Защото е мрачно, да ги държи будни, допусна участничката.

А такааа, правилен отговор, с облекчение си отдъхна Билалов.

Още не си поела мирис и се появи идващия въпрос: В коя област, с изключение на музиката, е специалист китаристът на „ Куийн “ Брайън Мей.



Виждаш ли го като астрофизик примерно, още веднъж оказа помощ водещия, само че това не бе задоволително за дамата и тя изиска последния си жокер „ обади се на другар “. С негова помощ доближи до неверния отговор изобразително изкуство и играта бе дотук.
Зрителите останаха меко казано разочаровани от играта на Гергина.
На такива и 500 лв. са им доста.

Не е глупава. Необразована е. Младите са необразовани. И виновността не е тяхна.

Боли ме като чувам, какво приказва. Какъв асортимент на участниците, какво чудо… Пускайте им най-малко базови IQ проби.

Вижте, че разсъждава като десетгодишна. Въобще дори не схваща въпросите.

Горката, изтезаха я с тия въпроси! Трябваше да и задават въпроси като за готвачи.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР