кадри bTVСлед като Емануела отпадна от “Денсинг старс най-вече заради

...
кадри bTVСлед като Емануела отпадна от “Денсинг старс най-вече заради
Коментари Харесай

Публиката гони чалгаджиите от “Денсинг старс”

кадри bTV

След като Емануела отпадна от “Денсинг старс ” най-много поради вота на феновете, аудиторията пред екраните подвигна мерника и на другата поп фолк звезда в шоуто – Емрах Стораро. Представителите на най-слушания музикален род у нас нямат място на тази сцена, това се чете сред редовете на мненията в обществените мрежи.



Зрителите първо наказаха Емануела, след това остро се възмутиха от това, че тя хвърли виновността за отпадането на сътрудник си Калоян, който е един от най-хубавите експерти. Певицата стартира “Денсинг старс ” с различен, само че след това реши да го смени.
`); break case width


След отпадането единственото, което сподели Емануела, беше, че не е трябвало да си сменя колегата. Коментарите, които последваха, са безмилостни:

“Много се веселя, че няма да гледаме тази тъга повече. И на потегляне сподели, че си глуповата и несъобразителна чалгарка. Въобще мястото ти не беше във формата. ”

“Това просто създание можеше да прояви такт най-малко най-после и да благодари на колегата си, а не да дрънка нелепости. Долу чалгата и всички нейни проявления! ”

“Лелеее, какъв брой е обикновена тази. Как може да се изцепиш такова нещо за колегата си? Ужас. Радвам се, че най-накрая си отпътува. Сега наред е и Емрах. ”



Ако зависеше от публиката, Емрах в действителност към този момент щеше да е в предишното на “Денсинг старс ”. След целувката на мощ в предишния танц, доста фенове чакаха той да бъде служебно изпъден.



Явно обаче партньорката му Веси се смилила над него. В първото априлско издание на шоуто тя обаче беше пределно ясна – сходни неща няма да се повторят. Тя сложи ясни граници на Емрах – връзките им са чисто работни и нищо повече няма да се случи.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР