Кадри: БТВСилна игра в Стани богат“ направи студентът по право

...
Кадри: БТВСилна игра в Стани богат“ направи студентът по право
Коментари Харесай

Студент стигна до въпрос за голяма сума в „Стани богат“

Кадри: БТВ

Силна игра в „ Стани богат “ направи студентът по право Живодар Костов от Стара Загора. Неговото присъединяване започва още в снощния епизод, когато отговори на първите седем въпроса. Тогава обаче „ изгърмя “ два от жокерите си единствено на един въпрос. Поради тази причина през днешния ден заключи 2000 лв. като втора сигурна сума още до момента в който седна в стола на благосъстоянието.



„ Кой от героите е горски дух от „ Властелинът на пръстените “? “, го попита Ники Кънчев, а вариантите, сред които му даде да избира, бяха Азриел, Ариел, Андор и Арвен. Участникът призна,че е гледал поредицата и незабавно изключи два от отговорите. В последна сметка се спря на Арвен и това бе правилно решение.
`); break case width


Последва питането „ Разстоянието сред кои две европейски столици е минимум? “ – Белград и Загреб, Братислава и Виена, Будапеща и Букурещ или Киев и Минск. Живодар разкри, че е бил в Братислава и знае, че дистанцията до Виена било сред 50 и 70 километра. След това изключи един по един всички останали отговори и се спря точно на столиците на Словакия и Австрия. Водещият го зарадва, че продължава напред.



Въпросът за 5000 лв. бе „ В кой спорт България печели първия си златен олимпийски орден? “ – Лека атлетика, Борба, Художествена гимнастика или Вдигане на тежести. Костов показа, че обича да гледа всевъзможни спортове. Той изключи първо художествената гимнастика, а по-късно и леката атлетика, сещайки се, че Тереза Маринова е шампионка на троен скок, само че в XXI век и това няма по какъв начин да е първото ни злато.



Дилемата му беше сред двата силови спорта. Старозагорецът по този начин и не съумя да вземе решение и по тази причина звънна на другар – Валентин Кирчев от Чирпан, който му сподели, че на 80 % е сигурен, че е битка. Участникът го послуша и това бе правилен отговор.



Последва запитване за 10 000 лв.: „ Какво значат в превод последните думи на Иисус Христос на кръста: „ Елои, елои, лами сабахтани “? “ – „ Господи, пристигам при теб “, „ Прекланям се пред Бог, „ Боже мой, за какво ме остави “ или „ Моля се за всички нас “. Той поразсъждава известно време и реши да заложи на отговор D – „ Моля се за всички нас “. За негово страдание обаче правилен се оказа „ Прекланям се пред Бог “.



Така Живодар си потегли с 2000 лв., оставяйки доста положителни усещания на феновете.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР