Кадри: БТВШефът на 40 души в IT компания и мениджър

...
Кадри: БТВШефът на 40 души в IT компания и мениджър
Коментари Харесай

Ники Кънчев направи гаф в „Стани богат“

Кадри: БТВ

Шефът на 40 души в IT компания и управител на разнообразни планове Велислав Минчев стартира ужасно играта си в „ Стани богат “ и стигна до 2000 лв. довечера.

В понеделник той ще има опция да усили тази сума, като на неговото разположение ще бъде и един жокер – приятелят му от публиката Калин.

За 34-годишния Минчев водещият Ники Кънчев сподели още, че най-хубавият му другар е неговата брачна половинка Ася, а съвсем цялото си свободно време обича да изкарва със сина им Йоан.
`); break case width
„ Велислав желае да живее в свят, в който човечеството не повтаря грешките от предишното. Ех, в случай че можеше и в „ Стани богат “ да е по този начин, да не поправяме грешките си да вървим единствено нагоре “, добави Кънчев.

Малко пък преди за стартира играта си, Велислав подвигна настроението в студиото, откакто разкри, че през юни с обичаната си ще стават родители за повторно.

Участникът не срещна усложнения с първите пет въпроса и предстоящо проработи първата сигурна сума, само че се запъна на въпроса за 1000 лв.: „ За кой град Ърнест Хемингуей написа, че е „ безконечен празник “? “ – Хавана, Флоренция, Париж, Ню Йорк.



Велислав явно не знаеше отговора, макар че показва знания за това, с което е прочут писателят, и по тази причина реши да се обади на служителката си Драгомира Драганова от София.



Дамата обаче не му бе потребна и това принуди играча да употребява втори жокер – „ 50 на 50 “. При оставени Париж и Флоренция от компютъра, Минчев означи, че Париж е по-бохемски град и с по-богат културен живот, и откакто заложи на френската столица, излезе прав.



Въпрос номер 7 за 1500 лв. бе: „ Коя е страната, която през 1989 година има единствено три прилежащи страни, които през днешния ден не съществуват – Съюз на съветските социалистически републики, Чехословакия и Германска демократична република “?, с варианти Украйна, Полша, Австрия, Унгария.

Велислав реши да разсъждава и напомни, че Полша през 1939 година е нападната по едно и също време от двете страни – Германия и Съюз на съветските социалистически републики, което го наведе на мисълта, че тя граничи и с двете страни. Той призна, че клони към Полша, маркира този отговор и продължи напред.

Преди обаче да разбере, че е познал, Ники Кънчев позволи гаф, до момента в който разкриваше детайлности за всеки един вероятен отговор. Кънчев сподели в прав текст, че Унгария и Съюз на съветските социалистически републики нямат обща граница, тъй като там е Румъния и по тази причина е неосъществим отговор. Водещият обаче сбърка, защото Унгария сега има граница с Украйна, която преди е била страна от Съюз на съветските социалистически републики.



Впоследствие Вили не заключи и 2000 лв., а въпросът за тях изглеждаше фантазия за всеки, който стои на стола на благосъстоянието – „ В кой регионален град организира домакинските си мачове футболният тим Бдин “?, с благоприятни условия Русе, Видин, Монтана и Добрич.



Още преди да уточни отговорите Кънчев попита Велислав дали би познал за кой град става дума и участникът правилно уточни Видин.

Минчев обаче не съумя да отговори на въпрос на водещия отвън играта кой е най-известния футболист, роден във Видин.
Кънчев даде и жокер, че става въпрос за един от героите ни в златното ни потомство през 90-те, който е вкарал гол на Световното в Съединени американски щати, и даже прикани Калин да оказва помощ, само че той също не знаеше отговора, и  това наложи Ники да разкрие, че засяга Даниел Боримиров.

По-важното обаче беше, че Велислав ще може да отвори въпрос за 3000 лв. в играта по бТВ в първия ден на другата седмица.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР