Кадри БТВПриключиха два риалити формата, остава да видим и кой

...
Кадри БТВПриключиха два риалити формата, остава да видим и кой
Коментари Харесай

Свалячът Жоро с ново завоевание във Фермата

Кадри БТВ

Приключиха два риалити формата, остава да забележим и кой ще победи в селскостопанския „ Фермата “ на 8 декември. В „ Игри на волята “ огромната премия сграбчи Иван Рълев като надделя съперниците си Момчил и Мартин. Най-добър занимание готвач пък стана варненката Марианна Александрова, която се пребори със сериозна конкуренция, сграбчи купата „ Мастър началник “ и огромната премия от 100 000 лева, която бе на косъм да й се изплъзне поради жестоката конкуренция от страна на Осман.



Синът на футболния треньор Тони Велков е любимец в спечелването на „ Фермата “. Бившият футболист Костадин Велков е апетитен за победител и сигурен финалист в шоуто на Иван и Андрей. Общо шестима стигат до последния стадий на „ Фермата “. За трите месеца в стопанството Коко сподели на цяла България, че няма невъзможни неща, с което събра куп позитивни оценки от почитателите на формата.

Но освен той прави усещане измежду участниците в стопанството. Земеделецът Жоро се очерта като един Дон Жуан и опита да смъкна няколко дами за късия си престой вътре.

Започна с тези от тим „ Елбетица “ и се трансферира към Теодора от съперниците. Много романтика сподели той, само че никоя не му се върза и не отвърна на възприятията му.



Последно „ завладяване “ се оказа Присияна, която от положителни усеща го поддържа, само че той още веднъж неверно разчете посланията.
Наставникът на Фермата Венци Узунов събра всички останали в играта за сетен обяд с бургери, които той подготви и се поинтересува от трепетите на Жоро.
„ Въпросът към Жоро ще е различен. Много дами минаха през ръцете ти в тази Ферма. Или да кажа „ няколко “. И през оградата, и на твоя територия. Къде останаха твоят мозък и твоето сърце? “ – попита го той, с което развесели всички.



Жоро се оказа още веднъж влюбен и показа, че ще опита да съкрати отдалеченост с Присияна след края на шоуто. Явно всички преди нея не са оставили диря в сърцето на мачото.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР