Кадри: БТВПрез новия сезон на Стани богат“ все още няма

...
Кадри: БТВПрез новия сезон на Стани богат“ все още няма
Коментари Харесай

Племенницата на Емил Димитров прави страхотна игра в „Стани богат“

Кадри: БТВ

През новия сезон на „ Стани богат “ към момента няма състезател с доста мощна игра в предаването, което започва в понеделник с новия остарял водещ Ники Кънчев.



Днес обаче поръчка за нещо огромно направи племенницата на огромния български артист Емил Димитров – Зорница Дамянова. Тя е една от звездите на националния музикален спектакъл, и е трето потомство певица. Именно създателят на „ Моя страна, моя България “ е неин чичо.
Любопитното е, че в публиката бе и брачният партньор й, който към този момент е взел участие в предаването, а точно жена му го е провалила като жокер на въпрос за „ Малкият принц “. Когато водещият Ники Кънчев разбра, че това е станало през предходната година, възкликна с усмивка: „ Ааа, предходната година не е моя “.



Дамянова отговори без проблем на първите пет въпроса за сумата от 500 лв., а инерцията й продължи и при идващите питания. №6 бе „ Кралицата на коя страна абдикира през месец януари 2024 година и отстъпи трона на своя наследник? “, като разновидностите бяха Белгия, Испания, Дания и Лихтенщайн. Участничката знаеше отговора и бързо го уточни – Дания.



След това тя бе запитана „ Каква е главната алкохолна съставна част в коктейла „ Маргарита “? “ – Джин, Текила, Водка или Ром. Тук тя призна, че се е занимавала с сходен бизнес – основала е ресторант, който още действа. Така тя уточни и тук вярно отговора Текила.



Въпреки че към момента притежаваше три жокера, тя изненадващо реши да заключи 2000 лв. като втора сигурна сума.

„ Кой талантлив мъж има двама сина, родени от брачната половинка му Милена Марич? “, бе питането за тях, а разновидностите всред които да избира – Лудвиг Ван Бетовен, Волфганг Амадеус Моцарт, Алберт Айнщайн и Никола Тесла.

Тук Дамянова сподели положителни познания за част от отговорите: „ Мисля, че не е Волфганг Амадеус Моцарт. Съпругата му се споделя Констанце Вебер. Ще споделя нещо забавно на публиката – откакто се дами за Констанце Вебер, той написа операта „ Отвличане от сарая “, където основната героиня се споделя Констанце. Лудвиг Ван Бетовен мисля, че няма наследници, само че не съм уверена в това. Дори към края на живота му негова племенница се грижи за него. Почти отхвърлям този отговор. За Алберт Айнщайн също мисля, че не е негова брачна половинка Милева Марич. Клоня към Тесла, само че защото не съм сигурна, ще помоля за жокер „ 50:50 “.

Компютърът остави в играта първия и третия вид и тя вярно избра Айнщайн.
След това обаче сирената в студиото иззвъня и по този начин нейната игра ще продължи на следващия ден с въпрос за 3000 лв. и два жокера.



Иначе при започване на днешния епизод присъединяване си от през вчерашния ден продължи полицайката контрольор Господинка Калинкина. Тя заключи сумата от 2000 лв. като втора сигурна и отговори вярно с Елизабет ІІ на въпроса „ Кой открива публично постройката на операта в Сидни? “, откакто използва жокер „ 50:50 “.

„ Коя книга не е написана от жена? “, бе идващото запитване, а вариантите – „ Нежна е нощта “, „ Да убиеш присмехулник “, „ Брулени хълмове “ и „ Атлас изправи плещи “. Калинкина избра „ Да убиеш присмехулник “, само че правилен се оказа „ Брулени хълмове “ и тя си потегли с 2000 лв. и един жокер от другар в публиката „ в джоба “.



След нея на стола седна Николай Николов от Перник. След като мина с лекост през първите въпроси, той отговори вярно с Монако на питането „ В коя страна няма настоящ вулкан? “.

Седмият въпрос бе „ С какво можеш да се почерпиш, в случай че те поканят на ваучър в Древен Египет? “ – Бира, Сладолед, Уиски или Шоколад. още веднъж без да употребява жокер, Николай избра правилно бирата.



„ За кой футболен тим не е играл артистът Вини Джоунс? “, го попита по-късно Ники Кънчев, а вариантите, които му даде, бяха Челси, Уимбълдън, Лийдс и Нюкасъл. Участникът бе съвсем сигурен, че става дума за Челси, само че реши да се посъветва с жокера си от публиката – неговият зет Бисер. Той също го насочи към „ Сините от Лондон “, само че Кънчев ги разочарова, че правилният отговор е Нюкасъл и по този начин обещаващата му игра приключи с 500 лв. и два жокера „ в джоба “.



Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР