Кадри БТВОт надпреварата за сърцето на Ергенът“ отпадна една доста

...
Кадри БТВОт надпреварата за сърцето на Ергенът“ отпадна една доста
Коментари Харесай

Изгонената Силви към Ергена Алек: Ще си понесе последствията

Кадри БТВ

От конкуренцията за сърцето на „ Ергенът “ отпадна една много спорна персона, а точно Силви, която се оказа нехаресвана от никой и даже дамите вътре се опасяваха от нея

Не съм очаквала по този начин да стане, беше извънредно неприятно. Това бяха интриги, които Криси направи, само че това си е за нейна сметка. Алек нямаше опцията да ме опознае и да види каква прелестна жена съм. Аз съм извънредно спокойна и съм добър човек.

Алек може доста да съжалява за това, че е изгубил мен. Аз съм в действителност една стойностна жена. Нямахме задоволително време да се опознаем.
`); break case width

Тя упрекна Алек, че е бил измамен и не е взел вярно решение.
Ако продължава по този начин ще си понесе следствията. Ще избере някоя, която не е почтена за него. Не мисля, че може да откри чиста и същинска обич и свястна жена.

Дори го дефинира като „ неистинен “ мъж, който не може да й даде същинска обич и ще я търси на открито.



Зрителите леко се поуплашиха от заканата на Силви към Алек.
Издействайте защита за Алек!
Ако в действителност имаше самочувствие и вярваше в себе си същински, нямаше да парадира какъв брой е велика. Отделно сигурно е до някъде има проблеми.

Силвето действително нищо неприятно не е направила до този миг и това, че е странна не я прави рискова, както се пробваха да я изкарат!

Сценаристите за мен са блъснали дъното и напряко е насмешка за нас феновете!

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР