Кадри БТВНяма и месец откакто новият стар водещ на Стани

...
Кадри БТВНяма и месец откакто новият стар водещ на Стани
Коментари Харесай

Ники Кънчев затъва все повече в неодобрение

Кадри БТВ

Няма и месец откогато новият остарял водещ на „ Стани богат “ се завърна на стола си. Тези, които не го знаят в тази му роля и са гледали единствено Билалов, пък и тези, които помнят интервала преди отдръпването му показват еднообразно отрицание към журналиста.

Непрекъснатото му натрапване и предпочитание да покаже какъв брой доста знае обърква участниците и нервира феновете. Дотолкова се увлече, че се впусна да изяснява правилния отговор на въпрос за 100 лева, обикновено, неща, които всички знаят, само че въпреки всичко опита да изпъкне със знанията си.

Кънчев просто не става, очевидно БТВ са го закъсали откъм кадри-нов бардак със остарели и некачествени лица не става
`); break case width
Ники Кънчев е центъра на шоуто, а все си мисля, че би трябвало да са въпросите и участниците

Някаква логорея се сипе от екрана…участниците са подложени на в допълнение натоварване и разпит…
Кънчев, за какво е този напор, кряскане, напрежение, споко, това е занимателно предаване?!


Точно този преса върху участниците нервира най-вече. Сякаш Кънчев не се е отърсил от ролята си на водещ на „ Биг брат “, да изпревари, да разяснява и да се меси, само че това води до отлив на фенове на другояче обичана за мнозина игра.

Ако продължи по този начин Кънчев с този звук, да се прави на забавен и да задава непотребни въпроси, няма да се гледа! Има участник, който би трябвало да дава отговор, а не Кънчев единствено да приказва! Преиграва!

Тоя водещ не става клин за зеле, единствено дрънка тъпотии и задава въпроси все едно съм в някво реалити, ще задава въпроси и ние, феновете, чакаме отговори, а не автобиографии. тъпунгер, нека го махнат идващия сезон, колкото да се търпи предаването!!!



Ники Кънчев би трябвало да млъкне малко и да не бъде като провокиращ фонов звук. Този човек на воденица ли е юридически, че „ МЕЛИ “ непрестанно, и пречи на играчите да мислят умерено?!?!?!

Вече не съм почитател на предаването, товаря се от държанието на водещия Кънчев! Дразнещо държание, поучителен звук към участниците, когато не могат да отговорят на въпрос. Допълнителните въпроси, които нямат общо с тематиката са непотребни. Подвежда участниците – към този момент трети епизод знаещи хора падат на 500 лева А демонстрирането на познания, които му подават на екрана, дори не умее и да ги интерпретира!

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР