Кадри: БТВНеобичайна случка стана в епизода на Стани богат, който

...
Кадри: БТВНеобичайна случка стана в епизода на Стани богат, който
Коментари Харесай

Чаша се счупи в Стани богат. Билалов успокои участничката

Кадри: БТВ

Необичайна преживелица стана в епизода на " Стани богат ", който бе излъчен довечера по БТВ. Една от участничките - Кремена Димитрова, не съумя да сложи добре чашата си с вода на масичката, стояща сред нея и водещия, тя падна и се счупи.



Това леко смути нея и Михаил Билалов, само че опитният артист бързо излезе от обстановката и я успокои: " На добре е. Няма ужасно. Носи благополучие. Играем " Стани богат ", а преди малко счупихме чаша ".

Димитрова отговори на първите шест въпроса довечера преди сирената в студиото да прозвучи, което значи, че играта й ще продължи в утрешния ден.

Преди нея ужасно се показа млада участничка на име Надежда Макавеева. Тя отговори на първите осем въпроса без да употребява жокер, а любопитното е, че на идващите два се допита не до един, а до двамата си родители. Първо се обади по телефона на майка си Екатерина, а татко й Николай бе жокерът й в студиото. И двамата бързо я насочиха към верните отговори.



Надежда сподели солидни познания в доста разнородни тематики и стигна до въпрос за 20 000 лв., на който обаче сгреши и си потегли с втората сигурна сума, която заключи - 5000 лв..
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР