Кадри: БТВДиджеят Христо Видев даде всичко от себе си в

...
Кадри: БТВДиджеят Христо Видев даде всичко от себе си в
Коментари Харесай

Въпрос за небостъргач изяде главата на диджей в Стани Богат

Кадри: БТВ

Диджеят Христо Видев даде всичко от себе си в Стани Богат, само че в последна сметка остана отчаян от представането си. Ицо, който обича също да пее, да рисува и да танцува, се справяше добре, до момента в който в един миг въпрос за високи здания се оказа непостижим за него.



Преди това работещият в интернационална трейдинг компания млад мъж остави положителни усещания измежду публиката, откакто разгласи, че в случай че завоюва огромна сума, ще я влага в довършването на второто си висше обучение, както и в музикални планове. Иначе той към този момент е приключил макроикономика в Пловдивския университет.



За 1000 лв. той бе запитан: Кой филм не споделя за приключенията на двама чешити, принудени да работят дружно с комични последици? – Танго и Кеш, 48 часа, Смъртоносно оръжие, и Под блокада.



Христо бе откровен и откакто призна, че не знае отговора, реши да употребява 50 на 50. Когато компотърът остави Танго и Кеш и Под блокада, играчът вярно допусна, че в първата продукция вземат участие комични герои, които са изпадали в комични обстановки, и маркира втората опция.



Въпросът за 1500 лв. бе: Кой античен народ е приказвал на език, наименуван науатъл?, с варианти Етруски, Ацтеки, Нубийци и Маори.
След къс размисъл ясно пролича, че Ицо очевидно е обезверен, и единственото, което знаеше беше, че ацтеките са от Латинска Америка. За да е по-сигурен, той се обади на своя другар Ивайло Асенов, който му оказа помощ точно с Ацтеки и го остави на стола на благосъстоянието.



Сумата от 2000 лв. бе заключена от Видев, а за нея той бе запитан от Михаил Бибалов: Кой е най-високият небостъргач в Съединени американски щати? – Уулуърт Билдинг, Емпайър Стейт Билдинг, Крайслер Билдинг и Сиърс Тауър. От четирите благоприятни условия Христо бе осведомен единствено с Емпайър Стейт Билдинг и съгласно неговите разсъждения, щял да е чувал, в случай че има по-известна постройка от него, макар че това не означавало, че Емпайър ще се окаже най-високата.



Той повика на помощ публиката Мартин, който за жалост не можа да му бъде потребен. Ескурзоводът допусна, че Сиърс Тауър е в Канада и се раздвои сред отговори А и Б. Двамата по този начин и не можеха да вземат единомислещо решение и се наложи Билалов да ги подсеща, че е извънредно време да разбере какво мислят.



Тогава Мартин прикани приятеля си да „ стреля “ самоуверено и Христо заложи на Емпайър Стейт Билдинг, само че това се оказа неточност, защото правилният отговор бе Сиърс Тауър. Така Христо си потегли със скромните 500 лв., а изражението по лицето му сподели, че въобще не е удовлетворен от себе си.

„ Сиърс Тауър не е в Канада и това е мястото, на което всички желаят да отидат, когато посещават град Чикаго, тъй като е най-високото място. В Сиърс Тауър има ресторант на два етажа, мисля, че дори три, а от 2009 година Сиърс Тауър се назовава Уилис Тауър “, изясни на двамата Билалов в телевизионната игра по бТВ.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР