Кадри: БТВДългогодишният спортен журналист Камен Алипиев-Кедъра влезе в ново амплоа

...
Кадри: БТВДългогодишният спортен журналист Камен Алипиев-Кедъра влезе в ново амплоа
Коментари Харесай

По света и у нас от 1967 г. ли искате?, избухна Кедъра

Кадри: БТВ

Дългогодишният състезателен публицист Камен Алипиев-Кедъра влезе в ново амплоа тази година. Той е капитан на един от двата тима в занимателното предаването " Аз обичам България " по БТВ. Шоуто се излъчва всеки петък, а с изключение на Кедъра в него титуляри са Алекс Сърчаджиева и Сашо Кадиев.



Алипиев призна, че се ядосва, когато среща негативни отзиви.

" Това е нещо, което одобрявам като доста прелестно премеждие. Опит да се напъхам в безусловно непознати обувки - нещо, което в никакъв случай не съм правил. И в последна сметка с Александра и със Сашо сме си говорили няколко пъти, че в случай че хората пред екраните се забавляват най-малко на половината от това колкото ние се забавляваме до момента в който го вършим това предаване, сме си свършили работата. За страдание аз съм се научил да си предизвиквам понякога мнения в обществените мрежи.

Но е доста необичайно по какъв начин нещо, което е толкоз положително, от време на време може да дърпа толкоз отрицателни настроения в душите на хората, които явно желаят да виждат " По света и у нас " от 1967 година и това е техният стандарт за телевизия. Това е формат, който се е наложил в 34 страни по света ", сподели Кедъра в предаването " Преди обед ".



" Сашо и Александра имат готина химия между тях, подсъзнателно имат тази връзка и се хващат един за различен. Докато аз първоначално като някакъв чичак, който си яде и устните малко, стоях в профил. Но в действителност мисля, че съумях да се отпусна. Много благодаря ня хората от екипа. Аз съм работил със ужасно доста хора през живота си, само че в никакъв случай не съм се чувствал толкоз удобно. Някакси да знам единствено, че би трябвало да отида, да светнат лампите и аз да си свърша единствено моята работа, без да мисля за безусловно нищо друго. Така че съумях това нещо да го направя ", разясни Алипиев.



" Чакам в този момент с неспокойствие останалите епизоди до края на сезона. Имаме ужасно предаване още в този момент в петък, което предлагам на всички. В моя тим са Стефан Вълдобрев и бронзовата медалистка с ансамбъла ни по художествена гимнастика от олимпиадата в Рио де Жанейро Християна Тодорова ", приключи спортният публицист.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР