кадри bTV, YouTube/НадкастИстински кошмар е изживяла любимата ергенка на мъжете

...
кадри bTV, YouTube/НадкастИстински кошмар е изживяла любимата ергенка на мъжете
Коментари Харесай

“Ергенът” разсипа здравето на Васка, получила паник атаки и припаднала

кадри bTV, YouTube/Надкаст

Истински призрачен сън е изживяла обичаната ергенка на мъжете Васка. Тоталното игнориране от страна на продукцията я докарало същински срив, разкри тя в подкаста “Надкаст ”. Месеци след фотосите на “Ергенън ”, тя безусловно припаднала от това, което видяла да се излъчва по bTV.

“В началото бях доста разочарована. Отрази ми се душевен и здравословно ”, описа Васка. След като видяла първите няколко епизода, тя получила паник офанзиви.


`); break case width
“Един път припаднах и моята съквартирантка ме беше намерила на земята в безсъзнание ”, показа след отпадането си участничката в “Ергенът ”. Тя се пробвала да овладее положението си в този случай и най-малко да стигне до леглото си, с цел да припадне там, само че не съумяла. За благополучие, при рухването си в несвяст Васка единствено си ожулила лицето, без да си удари по-сериозно главата.

“Със сигурност не се усещам “страхотно ”, показа фармацевтката, на която ѝ предстоят държавни изпити. Сега тя е добре, нормализирала се е и към този момент не се тормози от това, че “Ергенът ” описа напълно друга от действителната версия за нея.

От думите на Васка стана ясно, че от предаването е изрязана изцяло нейна целувка с Алек. Причината тя да бъде осъдена от продукцията и в последна сметка изгонена обаче към момента остава скрита. Най-вероятно обаче тя е отводът ѝ да взе участие в кавги с другите дами.



Васка изцяло отхвърли клюките, че тя е имала гадже и това се е разкрило. Нито по времето на фотосите, нито в този момент хубавицата няма половинка. Васка сподели също, че е доста признателна на публиката, която е била много благосклонна към нея.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР