кадри bTV: Пепи Бакърджиев натъжи България с разказ за Светла

...
кадри bTV: Пепи Бакърджиев натъжи България с разказ за Светла
Коментари Харесай

Пепи Бакърджиев натъжи България с разказ за Светла Димитрова

кадри bTV: Пепи Бакърджиев натъжи България с роман за Светла Димитрова

Спортният публицист Петър Бакърджиев направи покъртителна изповед за визитата си в българско учебно заведение и усещанията, с които е останал след среща с децата там.

Той извърши със наличие минутите на “раздумката ” в утринния блок на bTV, където постоянно се разискват цялостни нелепости.

Пепи обаче употребява опцията да направи мощен авторки коментар за образованието ни и спорта, говорейки напълно въз основа на личния си опит.



След следващата порция вести за триумфите на Саша Везенков в НБА, журналистът показа, че тези дни е бил поканен в столично учебно заведение да приказва за специалността си.

Той решил да употребява представянето на баскетболиста, с цел да изясни какво е удоволствието в спортната публицистика.

“Видях, че има деца с баскетболни марки облекла и си споделих, ето имам съидейници.

Ентусиазирано ги запитвам интересуват ли се от баскетбол – безмълвие.

Казвам, ето носите “джордан ”, никой ли не се интересува от този спорт?

Един споделя футбол, различен друго…

И на мен леко ми спихна ентусиазма ”, описа Бакърджиев.



Той употребява случая да упрекна в цялостно безхаберие и безучастие хората от баскетболната ни федерация, които ребром ги назова “кратуни ” и “тиквеници ”.

“Четири месеца имат състезател в НБА, те не могат да научат естествени, цифрови деца, кой е Саша Везенков, не могат да стигнат до тях, да ги накара да схванат, че имаме един страховит образец и не е належащо да споделяме за какво би трябвало да спортуват и да играят баскетбол! ”, възмути се журналистът.


Журналистът е потресен кой им преподава физическо, а децата не знаят
Но уви, разочарованието на Пепи Бакърджиев изобщо не свършва с това.

“Учител по физкултура на тези деца е Светла Димитрова, именита атлетка и една от най-големите българки. Тя е Стефка Костадинова на хърделите. Почти нищо не знаеха за нея, аз им описах коя е тя, тъй като влезе в залата. Значи, не е нейна работа да им споделя коя е. Директорът на учебното заведение би трябвало да им каже, деца, имате европейска шампионка и международна медалистка за учител… Много тъжно ми стана ”, призна Петър Бакърджиев.


Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР