Кадри БТВ: Не искам да ви плаша, но ще ви

...
Кадри БТВ: Не искам да ви плаша, но ще ви
Коментари Харесай

Не искам да ви плаша, но ще ви кажа истината за метеора над България, обяви Боби Лазаров

Кадри БТВ: Не желая да ви тревожа, само че ще ви кажа истината за метеора над България, разгласи Боби Лазаров

„ Да ви призная, аз персонално видях тази светлина. Разхождайки си кучето нощес, видях ярка светлина за секунди, помислих, че ще вали, само че малко по-късно разбрахме, че в действителност се крие различен феномен. “

Това призна новата водеща на утринния блок на БТВ Ванина Недкова.

Страшен екот уплаши Северозапада нощес към 22 часа. На територията на Видин е видяна светлина и доста хора са станали очевидци на явлението. Според последни данни метеор е паднал на територията на Румъния, като няма нанесени вреди и потърпевши хора.



За някои това е било ужасно събитие, къщи са се разтресли, други пък оповестяват, че не е било кой знае какво събитие, даже са помислили, че е заря.



Гостът, поканен да разяснява събитието показа, че не е видял момента на рухването, гледал е брачната половинка си. Това водещата Ванина Недкова регистрира като голяма неточност.

„ В момента има деен метеорен поток, който се назовава Южни делта-Аквариди, допустимо е това да са елементи от него. Има един голям метеоритен астериоден пояс сред Марс и Юпитер, доста постоянно поради конфликтите, които се случва оттова потеглят тела към Земята, сподели синоптикът на БТВ Борислав Лазаров.

Според него това е метеор с размера на портокал и за астрономите е доста дребна парченце, която уредите не могат да уловят.
Ако това беше с размерите на автомобил да вземем за пример, можеше да нанесе вреди, колкото бомбата над Хирошима, уточни Боби Лазаров.
Той посочи, че не желае да плаши феновете, само че това са научни данни.



Уплашените са го претърпели към този момент, останалите се майтапят.

Скучен ден в Бтв, щом един астероид им е предпочитана вест. Докато си цъкат в офиса не е неприятно създадат едно изследване, какъв брой такива астероиди падат всекидневно.

Извънземните са потърсили най-старата нация на Земята и са решили да кацнат първо при нас, логично
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР