кадри bTV“Много скъпо в това Банско! 39 лева е супата

...
кадри bTV“Много скъпо в това Банско! 39 лева е супата
Коментари Харесай

39 лева за супа от целина: Караница по БТВ за цените в зимните курорти

кадри bTV

“Много скъпо в това Банско! 39 лв. е супата от целина, 44 лв. – порция лазаня ”, това обявиха във вторник сутринта водещите на bTV Мария Цънцарова и Златимир Йочев. Двамата бяха възмутени не поради лично прекарване, а поради касова записка от курорта, която стана шлагер в обществените мрежи.



“Мои другари съпоставят със ски курорти във Франция и споделят, че цените тук се конкурират, а там храната е на по-високо равнище ”, продължи да мрънка Цънцарова, до момента в който Злати четеше цени – 14 лв. за топло какао, отново толкоз за бутилка минерална вода и така нататък

Спортният публицист Пепи Бакърджиев не устоя и подсети, че в Банско тези дни е бил събран целия международен ски хайлайф. Той от своя страна пък се скара на синоптиците проф. Рачев и Натали Трифонова за неприятното време, поради които надпреварата от Световната купа беше прекъснато.



“Не ни поканиха, по тази причина пуснахме дъжд ”, отвърнаха те. Професорът и Натали обявиха, че няма да стъпят в планината, с цел да не ги линчуват недоволните от времето.



Бакърджиев сподели също, че е карал ски в Италия и Австрия и не счита, че цените в Банско са високи. Той обаче извади персонални фотоси от Пампорово и направи реклама на този зимен курорт, изключително за храната.



Пепи сподели по какъв начин си хапва качамак за 15 лв. и фасул супа за 8 лв., колкото било и шкембето. Най-голямо усещане обаче направи фотография на сина му, вперил очи в камара апетитни бухти. Те били към 15 броя за 20 лв..



Едва по-късно Цънцарова и Йочев стопираха с рецензиите и се усетиха, че не е добра концепция да вършат антиреклама на българския туризъм.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР