кадри bTV, Инстаглам/Зала Лазарова: България си отдъхна: Върнаха Деси Стоянова

...
кадри bTV, Инстаглам/Зала Лазарова: България си отдъхна: Върнаха Деси Стоянова
Коментари Харесай

България си отдъхна: Върнаха Деси Стоянова в БТВ

кадри bTV, Инстаглам/Зала Лазарова: България си отдъхна: Върнаха Деси Стоянова в БТВ

След няколко дни отвън ефира, доайенът на известното предаване „ Преди обед “ по bTV Десислава Стоянова се завърна. Първоначално сътрудникът ѝ в ефира Петър Дочев се появи самичък в студиото и сподели, че колежката му му липсва доста. След това самопризнание той съобщи, че единственото, което може да направи по въпроса, е да я предложения да влезе.

Стоянова се появи в топ форма и със своята лъчезарна усмивка, която липсваше на феновете в последно време. Водещата очевидно се е възстановила изцяло и е подготвена да господства в разискването на тематиките в предиобедното ток шоу, както единствено тя умее.



„ Нямаше на чий опит да се облегна “, стартира с четките Дочев още с влизането на Деси. Тя пък побърза да го похвали, че първото му тестване „ и самичък войнът е войник “ се е получило доста добре и той несъмнено се е справил. Стоянова обаче не сподели и дума за появяването на Зара Лазарова като нейна заместничка предния ден. Явно спекулациите, че Зара може да е новата Деси, са позасегнали опитната водеща.



Зрителите също стартират да привикват с артиста Петър Дочев, който наследи звездата Сашо Кадиев като сътрудник на Стоянова след повече от 10 години. Или най-малко някои от тях, тъй като като цяло към момента има спорни отзиви по тематиката:

„ Моля ви… в случай че Деси я няма, оставете водещия самичък!!! Достатъчно добре се оправя за дребното време, което има. Супер спокоен и лежерен. “

„ Май на Деси, като на Сашо преди, взе да й става табиет. Добре се справяш и самичък. “

„ И без Десислава си страховит, тя ти диша във врата и не ти дава опция да приказваш. “



Заедно с това има и откровени обиди към Петър Дочев, като недоволни фенове го назовават „ неестествен “ и „ противоположен “. Очевидно следва да забележим още опити, с които да се стигне до най-хубавия вид на към този момент промененото предаване.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР