кадри bTV, Фейсбук/Сървайвър.бг: ММА боецът Георги Богомолката се изложи тотално

...
кадри bTV, Фейсбук/Сървайвър.бг: ММА боецът Георги Богомолката се изложи тотално
Коментари Харесай

ММА боецът Георги Богомолката се изложи тотално в Сървайвър

кадри bTV, Фейсбук/Сървайвър.бг: ММА боецът Георги Богомолката се изложи тотално като цялостен комплексар в Сървайвър

Покъртителни думи на ММА боеца Георги Валентинов, на който към този момент лепнаха прякора Богомолката, накараха участниците в „ Сървайвър “ да не помнят племенните си обвързвания и да се разделят на напълно разнообразни групи.

А точно – на такива, които считат, че дами и мъже са равнопоставени и такива, които са на мнение, че естественото място на дамата е под мъжа.

Конфликтът стана толкоз ослепителен, че тимът на алените звезди се разцепи, а при сините се ляха сълзи от засегнатост.



Всичко стартира от спора сред Станилия и Светльо, който след разменени реплики скочи надали не да я бие. Спорът сред тях беше, тъй като гребкинята спортсменски изръкопляска на съперниците, а Светльо я упрекна, че не желае успеха за своите.

Групата демонстрация на брата на чалга звездата Константин мощно предизвика Божана, Снежана и Едис от сините, които се намесиха и засипаха Светльо с упреци. През това време водачът на аления тим Благой Георгиев се правеше (а може би не) на заплеснат и не се намеси.



Георги обаче реши да блесне и иззе самодейността от Джизъса. Боецът, който от самото начало парадира със своята богобоязливост съобщи, че дамите нямат право да наскърбяват мъжете.



„ Бог е основал първо мъжа, след това дамата и от самото начало дамата е под мъжа “, зави той и добави, че това е казано в Библията и хората, които споделят, че са вярващи, би трябвало да се съобразят с това.
Божана, Снежана, Едис и Павел бурно реагираха на тази открита мизогиния, а в очите на Ермина се видяха и сълзи на засегнатост.


По-късно, останали единствено сами със себе си, сините още по-емоционално разясниха обстановката. Божана се разплака и съобщи, че с изключение на обидното отношение на Георги и Светльо по отношение на дамите, тя упреква и Благо, че въобще не е взел отношение. „ Това не е мъжага с основно М, а мишка с основно М “, съобщи тя. „ Това са едни хора, дето си бият дамите! “, сподели още пред сълзи Божана.



Светльо усети, че се е издънил доста и се опита за замаже ситуацията, подавайки церемониално ръка на Станилия. Тя обаче разяснява, че по този начин и двамата не са поговорили и не са споделили това, което би трябвало. Пред всички участници шампионката разгласи, че тя няма да е „ обслужващ личен състав “ на Благо или различен мъж в племето, както е Татяна.



В тази обстановка се видя мощно разединение в аления тим, като Тино и Станилия очевидно към този момент ще играят против останалите, даже и единствено поради разликата в мирогледите с така наречен чалга коалиция.

Зрлителите въобще не останаха равнодушни към „ християнските “ разбирания на Георги за превъзходството „ по предписание “ на мъжа над дамата и го показаха в мненията си:









 

 

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР