Кадри: БНТВодещият на предаването Панорама Бойко Василев се учуди на

...
Кадри: БНТВодещият на предаването Панорама Бойко Василев се учуди на
Коментари Харесай

Бойко Василев към Каримански: Като ви чувам какво говорите едни за други, се чудя защо се събрахте

Кадри: Българска национална телевизия

Водещият на предаването " Панорама " Бойко Василев се учуди на изявление на Любомир Каримански от " ИТН " след негови думи, че от партията му не са употребявали квалификации към другите сътрудници от ръководещата коалиция.

" Ако би трябвало ще извадим съдружното съглашение, защото аз работя с обстоятелства, аз не работя с квалификации. Много е неприятно когато млади политици в бранша на дилетантството употребяват доста постоянно квалификации. Квалификациите не са най-хубавото нещо. Естествено, че политиците си служим с инструмента слово, с цел да можем да убеждаваме другите. Аз работя с обстоятелства, с цел да можем да съпоставяме неща, които сме споделили и записали. И в съдружното съглашение мога да ви изкарам 15 неща, които са нарушени ", сподели Каримански. 

" Чакайте в този момент... квалификации. Вашата партия не използва квалификации? Аз като ви слушам какво си говорите едни за други, напряко се чудя за какво се събрахте изобщо ", отговори му Василев. 

" Ако смятате, че стенограмите на Народното събрание са квалификации? ", сподели на собствен ред Каримански, а Василев още веднъж взе думата: " Не, аз считам, че и обществените изказвания на " ИТН " съдържат квалификации. Някой назова да вземем за пример премиера " Татяна Дончева в пола ". Това не е ли подготовка? "

" Това може да е подготовка, само че тази подготовка доста ясно дава отговор на това какво тъкмо се прави от страна на премиера сега. Тоест, ние имаме факт за последните 24 часа - един от моите сътрудници да бъде викан, с цел да бъде убеждаван да бъде част от новата тройна коалиция ", сподели депутатът от Има Такъв Народ.

" Вие сигурни ли сте, че всички ваши депутати ще устоят на това прелъщение ", попита още веднъж водещият, а Каримански отговори: " Смятам, че всеки един от нашите депутати ще бъде съзнателен и предан към нашата стратегия ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР