Където е възможно, търсим експерти. Това пред NOVA съпредседателят на

...
Където е възможно, търсим експерти. Това пред NOVA съпредседателят на
Коментари Харесай

Акад. Денков: Наясно съм, че ротацията крие много подводни камъни

Където е допустимо, търсим специалисти. Това пред NOVA съпредседателят на ПГ на ПП-ДБ акад. Николай Денков и посочи, че в хода на договарянията са се разбрали, че оповестеният кабинет е този, от който се потегля.

 

„ До момента спор с Мария Габриел не съм имал. С нея се познавам от няколко години в качеството ѝ на еврокомисар. В областите, в които сме имали контакти, сме се разбирали задоволително добре.

 

Това е значимо, тъй като неналичието на доверие е голям проблем в нашата политика. Аз най-малко ѝ вярвам, че ние можем да работим дружно. До момента това чувство се удостоверява ”, добави той.

 

Акад. Денков е на мнение, че ротацията крие доста подводни камъни. „ Нямам никаква заблуда, че задачата, с която се захващаме, е доста сложна. Политическият опит в другите страни демонстрира, че от време на време този вид държавни управления с ротация не съумяват да се оправят, провалят се в опита да се осъществят поредните мандати. Но има и други страни, в които се осъществят ”, е мнението му.

 

Той изясни, че пред всевъзможни други други възможности, ротацията е била единствената, която води до няколко позитивни резултата.
 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР