Кадене на къщата с билки: Мощен начин за пречистване Днес, както

...
Кадене на къщата с билки: Мощен начин за пречистване
Днес, както
Коментари Харесай

Кадене – мощен начин за пречистване на къщата от негативна енергия. Ето кои са билките!

Кадене на къщата с билки: Мощен метод за филтриране

Днес, както в никакъв случай до момента, поражда въпросът за чистотата на дома. Каденето на къщата с билки е доста мощен метод за филтриране на пространството, който хората употребяват от антични времена. Лошо е, когато къщата няма сила, а когато тя е цялостна с негативна сила – още по-лошо. Това способства, освен за отмалялост и нервност, кавги и приключване на пари, само че и заболявания и даже заличаване на фамилията. Ето за какво къщата би трябвало да бъде пречиствана понякога.

Това енергийно разчистване би трябвало да се прави 3-4 пъти годишно, както и главното разчистване на жилището. При кавги, стрес и така нататък към нас се оформят първоначални тежки форми на мисли, както и в къщата.

Градински чай. Това е най-силно пречистващото средство. Димът прогонва негативните сили, формирани вследствие на кавги, тежки прочувствени прекарвания, почиства пространството. След градинския чай се предлага да се употребява пелин, защото той обезврежда остатъците от “психическия прахуляк ” след градинския чай.

Пелин. Помага за изчистване на “атмосферата ” от неприсъщи непознати въздействия – нечии или ваши лични мисли. Каденето с пелин може да изгони от къщата съвсем всички зли духове. Използва се за кадене на болно домакинство. Ако поставите стръкче от пелин над входната врата или във ваза, това ще бъде задоволително, с цел да отбраните дома си.

Хвойна. Изчиства атмосферата и гони разнообразни нежелани същности, защищава къщата, защищава от вълшебен офанзиви, почиства силата, почиства и освежава въздуха. Дезинфекционният й резултат е прочут още от древността – димът от хвойна употребявали за дезинфекциране на мазета, бурета от солта, кадели домове на заболели от чума.

Жълт кантарион. Предпазва от отрицателни хора и вълшебства, защото той е едно от най-мощните антидемонични растенията пази къщата от офанзивите на отрицателните сили и зли хора, почиства пространството освен от нездравословни трептения и наслоена отрицателна сила, само че също по този начин и от съществуването на зли сили.

Тамян. Много елементарен и прелестен метод да освежите помещението е да запалите тамян, когато почиствате стаята. Миризмата ще проникне в помещението, като го запълни, освен с прелестен мирис, само че и ще помогне за изчистване на пространството. Миризмите, които употребявате, са доста значими. Енергиите се трансформират и надлежно се нуждаете от разнообразни миризми.

За цялостното изпъждане на нездравословни същности пречистването би трябвало да се извърши на 2-3 стадия.

Вземете примес от 4 елементи хвойна, 2 елементи бор (или кедър) и една част от карамфил. Прекадете, с тази примес помещението при затворени порти и прозорци, след известно време проветрете изцяло.

На идващия стадий – дефинитивно разчистване – кадене с култивиран чай и пелин. След тази процедура за прогонване, подредете стаята и измийте пода.

Как се прекадява?
Ако растението при сушенето е вързано в вързоп, първо запалете единия край. Когато се възпламени, духнете огъня. Снопчето би трябвало да продължи да пуши. Дръжте го над незапалим съд, покрай кофа с вода за гасене, в случай че нещо не е наред.

Ако кадите с борови иглички или наситнени билки – използвайте железни съдове или ниски буркани и запалете със свещ. Върху буркана поставете железна цедилка. Изсипете иглите или листата в цедката. Като стартира да пуши, започнете да се движите от стая в стая. Бъдете деликатни, с цел да избегнете пожар. Не забравяйте, че димът би трябвало да е доста мощен.

Движете се по часовниковата стрелка от източния ъгъл на стаята, направлявайте дима по периметъра на стаята, най-важното е да се запълни цялата стая с пушек.

От персонален опит – най-хубавата миризма е на хвойната. Но най-добре опушва градинският чай – подобен пушек се получава, че и съседите ще избягат. В допълнение към прекадяването, прелестната сила на морската сол чудесно отстранява всички типове замърсяване. Поръсете в ъглите за 2-3 дни, след което я съберете и изхвърлете в тоалетната. Това е практиката на енергийно пречистване на пространството и тялото. Препоръчително е да се прави постоянно, а също и когато е належащо – съществено заболяване на семейството, огромна свада в къщата, огромна навалица от хора.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР