Къде започват и завършват задълженията на учителите към нашите деца?

...
Къде започват и завършват задълженията на учителите към нашите деца?
Коментари Харесай

В училище закачиха съобщение за родителите и сега целият свят не спира да говори за него

Къде стартират и приключват отговорностите на учителите към нашите деца? Това е въпрос, който не дава мира на хиляди родители по света. За какво дават отговор мама и баща и защо учебното заведение, в което са изпратили детето си? 

Едно образователно заведение в Португалия реши един път и вечно да постави точка по въпроса, размествайки на таблото известие. Неочаквано и за управлението, то стартира да се радва на огромна известност. А когато текстът бе оповестен в обществената мрежа, той се трансформира във вирус и хиляди хора от целия свят не стопират да го споделят, предава Блиц.

Ето какво написа на бележката: 

Уважаеми родители!

Искаме да ви напомним, че вълшебни думички като " здравейте ", " апелирам ", " благодаря " и " извинете " се учат първо вкъщи. Именно у дома децата се учат да бъдат почтени, кардинални и прилежни, да се отнасят добре към приятелите си и да почитат по-възрастните и учителите. Вкъщи те се учат да бъдат акуратни, да не приказват с цялостна уста и да изхвърлят боклука си в кошчето. У дома се учат още да бъдат проведени, да се грижат за движимостите си и да не пипат непознатите. 

А в учебно заведение ги учим на език, на математика, история, география, физика, химия и физическа просвета. Ние можем единствено да подкрепим възпитанието на родителите, само че не и да го заместим. 

Мрежата е просто във екстаз от това известие. А вие какво смятате по въпроса? 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР