Къде са Сергей Шойгу и Валерий Герасимов? Ръководителят на руското

...
Къде са Сергей Шойгу и Валерий Герасимов? Ръководителят на руското
Коментари Харесай

Най-близките на Путин изчезнаха мистериозно - руски медии издирват къде са Шойгу и Герасимов

Къде са Сергей Шойгу и Валерий Герасимов? Ръководителят на съветското министерство на защитата Сергей Шойгу не се е появявал в общественото пространство от 12 дни. За първи път това е видяно от Дмитрий Трешчанин, публицист от " Медиазона ", по-късно съветската " Агенство " в детайли наблюдава какво се е случило с министър през март месец.

Оказа се, че за финален път той се е появил в новините на съветските организации на 11 март - тогава е имал диалог с турския си сътрудник Хулуси Акмар. В същия ден Министерството на защитата заяви за визитата на Шойгу в Централната военна клинична болница в Мандрик, където министърът е връчил награди на съветски военнослужещи, взели участие в бойни дейности в Украйна.

На 18 март на уеб страницата на Кремъл се загатва, че Шойгу е взел участие в среща на непрекъснатите членове на Съвета за сигурност с президента Владимир Путин. Снимки и видеоклипове от тази среща обаче не бяха оповестени. Същия ден " Първи канал " излъчва репортаж за награждаване на военни от Шойгу, само че фотосите в репортажа се оказват от видеото, оповестено от Министерство на защитата на 11 март.
Преди 11 март вести за събития, свързани персонално с Шойгу, се разгласиха регулярно на всеки няколко дни.

След 11 март не се оповестява и за събития, свързани с началника на Генералния щаб на съветските въоръжени сили Валерий Герасимов. За последно ТАСС е съобщила на 11 март, че Герасимов е провел диалози с турския си сътрудник Яшар Гюлер. Преди това на 4 март РИА Новости и ТАСС оповестиха, че началникът на Генералния щаб е разговарял с френския си сътрудник Тиери Бюркар. А на 27 февруари той участва на среща с Путин дружно с Шойгу.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР