Къде са резултатите от работата, къде са проверките на нередностите,

...
Къде са резултатите от работата, къде са проверките на нередностите,
Коментари Харесай

Любомир Аламанов: Ние сме принудени да говорим за 500 К, обществото се бута да тича по димни следи

" Къде са резултатите от работата, къде са инспекциите на нередностите, по кое време ще има упрекнат върховен политик за корупция - това са значимите въпроси, които се заобикалят. Ние сме принудени да приказваме за " 500 К ", обществото се бута да тича по димни следи. Това в езика на пропагандата се назовава " целеустремено основана пушилка ".

Това сподели в студиото на " България заран " по Bulgaria ON AIR Любомир Аламанов от Центъра за разбори и спешни връзки.

" Късметлии сме, че при нас не се стигна до физически контакти. Бяхме близо, само че се разминахме. Този език е отплата, че няма естествени средства един народен представител да покаже, че отсрещната страна няма нормалност в приказките ", разяснява той.

Аламанов е уверен, че задачата е отклонение на вниманието от значимите за обществото въпроси.

В същото предава анализаторът Александър Христов беше безапелационен, че смяната в езика на депутатите се дължи главно на влизането в политиката на " ИТН ".

" Основната причина е нахлуването на хора от Има Такъв Народ, които нямат кой знае какъв политически опит, просвета, образование. Опитът това шоу да бъде пренесено на политическата сцена катастрофира челно с правилата на една демократична страна. Слави сподели: " Аз имам властнически черти " - неговото схващане за личната му роля е такова. Това е невероятно като държание, когато тази партия има 1/3 от народните представители ", съобщи Александър Христов пред Bulgaria ON AIR.

Според него този нрав ще отблъсне гласоподавателите и рекордно малко хора ще отидат да гласоподават на идните избори " 2 в 1 ".

И двамата анализатори са безапелационни, че в конкуренцията за президентския пост ще забележим единствено познати персони.

" Появата на чужд човек, като Румен Радев преди 5 години, е невероятно в този момент да се случи поради политизацията в общественото пространство. Затова евентуално партиите ще заложат на познати лица ", разяснява Христов.

Любомир Аламанов е уверен, че целенасоченото споменаване в общественото пространство на съответни имена е следващ случай на нечиста политическа игра.

" Важно е кой кого ще издигне. Слави Трифонов внезапно избухна, че ще поддържа Радев, евентуално самият президент не знаеше. Вчера се заприказва по какъв начин ГЕРБ обмисляли Петър Стоянов за собствен претендент. Все едно те се пробват да го приватизират за себе си или пък да го " изгорят ", тъй като в случай че " Демократична България " желаят да го повдигнат - към този момент няма да могат ", аргументира се Аламанов.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР