Къде и как жвиее финансовият министър Владислав Горанов се обсъжда

...
Къде и как жвиее финансовият министър Владислав Горанов се обсъжда
Коментари Харесай

Кой ще провери наистина имотите и връзките на Владислав Горанов?

Къде и по какъв начин жвиее финансовият министър Владислав Горанов се разисква интензивно още от 2015 година. Още тогава единствено Фрог писа за къщата на Владислав Горанов в елитната вилна зона ”Ярема “ край София.
Тогава защитата показа, че министър Горанов подвига къщата. Според експертна оценка на брокери на недвижими парцели парцелът ще коства сред 1-1,5 млн лева, с ангажимента, че според от обзавеждането цената евентуално ще се вдигне.

.

Снимка: Фрог нюз

Проверка не беше направена нито тогава, нито в този момент ще бъде. Много е евентуално грандоманския градеж да не се води на името на Владислав Горанов, а на негов непосредствен или компания. Със сигурност обаче е негов, тъй като съседите и охранителите на обекта са безапелационни, че той персонално е ходил да управлява обекта и се е кара в случай че нещо не му харесва.

Може и да нямат нищо общо, само че през 2015 година Владислав Горанов, по покана на Домусчиев, персонално преряза лентичката на естрада „ Моци “.

.

Колаж: Фрог нюз

В формалната декларация за имуществото на Владислав Горанов, с изключение на безвъзмездният апартамент, който му е възложен то кръстника му са записани още три жилища в София - две - на половина негови - добити със заем и по време на брака му. И трето - дарено от родителите му, оповестява Нова телевизия. Според декларациите на Горанов общата сума на парцелите е към 200 хиляди лева, като парите са лични, от заем и подаяние от родители. През 2017 година спестяванията на фамилията са към 85 хиляди лева, а брачната половинка на Горанов е заявила спомагателен доход от 14 хиляди лева

Сотир Цацаров разгласи, че ще бъде направена инспекция на Горанов, само че пък въпреки това околните взаимоотношения сред двамата не дават грам вяра, че инспекцията ще е действителна. От фотоси, оповестени от Капитал, се вижда и много интензивно се разяснява масонските връзки сред двамата. Очевидно е, че двамата са в много близки, другарски взаимоотношения.

.
Снимка: Капитал

Връщаме лентата много обратно, с цел да ви напомним, че през лятото на 2014 година Владислав Горанов се появява извънредно неразбираемо като какъв в една доста коментирана и основна среща, в която взе участие всички политически лица тогава. Участва и Бойко Борисов, който е таман на прага на третия си премиерски мандат. Срещата е проведеното от президента Плевнелиев, оповестена е като заседание за протичащото се с Корпоративна комерсиална банка и банковия бранш в страната. Години по-късно, когато беше разкрита стенограмата от това съвещание стана ясно, че на него в действителност е контрактуван банкрута на КТБ.

Вопросът, на който и до ден сегашен никой не желае да отговори е в качеството си на какъв Владислав Горанов участва на тази среща.

.
Снимка: Президент на РБългария

Горанов участва на тази среща, видно от фотосите, оповестени в уеб страницата на президенството. Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е придружаван от него, двамата стоят един до различен. Горанов тогава не е даже народен представител. Припомняме, че той беше заместител финансов министър по времето на второто държавно управление на Борисов. След това стана редови народен представител от ГЕРБ, само че напусна Народното събрание изненадващо през февруари 2014 г, като се обоснова с готовност за професионална реализация в други среди. Малко преди срещата при Плевнелиев излиза наяве, че Горанов ще става изпълнителен шеф на Общинска банка. Сагата с банкрута на КТБ е неведнъж обсъждана от нас, както и фактът е, че Горанов взе участие интензивно в нея през цялото време.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР