Къде е усилието на ГЕРБ да направят правителство с първия

...
Къде е усилието на ГЕРБ да направят правителство с първия
Коментари Харесай

Йордан Иванов: ГЕРБ бяга от отговорност да състави правителство

Къде е усилието на ГЕРБ да създадат държавно управление с първия мандат?

Липсва такова. Бягат от отговорност. Докато гласоподават евроатлантически с нас, вадят от другия ръкав на Бойко Борисов другото болшинство с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи за Изборния кодекс. Не се прави изпитание за държавно управление с първия мандат и това е проблем, тъй като някой би трябвало да ръководи тази страна.

За да може да се аргументира това болшинство на ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия за Изборния кодекс, с цел да изманипулират локалните избори в Пловдив, София, Варна, Бургас, огромните градове, където ще изгубят, плашат жителите с това, че ще има избори. Не може да използваме изборите като чучело в парламентарната народна власт.

Отговорността дали ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи ще се прикрият зад „ Берово “ ръководство в третия мандат е напълно в президента. Ако се стигне до трети мандат, ние ще забележим дали той ще отиде при реформистка мощ, която може да начертае път за България, или ще отиде при ръководство, образувано към Борисов.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР