Къде е кметът на Пловдив, питат съветници, които не са

...
Къде е кметът на Пловдив, питат съветници, които не са
Коментари Харесай

Кметът на Пловдив баровец, плаща си в Лас Вегас

Къде е кметът на Пловдив, питат съветници, които не са го виждали близо седмица. От 7 до 17 май Здравко Димитров е в Съединени американски щати на най-голямото Експо за ръководство на боклуци в Северна Америка, потвърдиха от екипа му. Но отхвърлиха да уточнят кой е с него. " 24 часа " научи, че го съпровожда общинският консултант от Вътрешна македонска революционна организация Владимир Кисьов. Официално известие за визитата на градоначалника няма.

" В Лас Вегас съм по покана на посолството на Съединени американски щати у нас. Форумът е обвързван с ръководство на отпадъците и зелената сила ", удостовери Зико пред " 24 часа ". На въпроса кои са с него, той отговори, че " всеки си е поотделно ".

Димитров отлетял за Съединени американски щати незабавно след Гергьовден. Тогава бе и последната му обществена поява, придружавайки водача на ГЕРБ Бойко Борисов в Стария Пловдив. Кметът трябвало да е на работа на 18-и. В Лас Вегас не бил командирован от общината. Плащал си всичко от джоба, настояват от администрацията.

Мълвата отприщи, че с кмета е и шефът на " Чистота " Димитър Георгиев. " Къде да бях в Америка ", отговори той. И увери, че е на работното си място. Колегата му от " Градини и паркове " Веселин Козарев също бил в Пловдив, а не с кмета.

" Като си пристигна ще желаеме да опише за някое ноу-хау, обвързвано с ръководството на отпадъците ", зарекоха се съветници.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР