Къде е Кейт Мидълтън? Изглежда мнозина си задават този въпрос

...
Къде е Кейт Мидълтън? Изглежда мнозина си задават този въпрос
Коментари Харесай

Спекулациите за здравето на Кейт Мидълтън сблъскаха таблоиди срещу конспиратори

Къде е Кейт Мидълтън? Изглежда мнозина си задават този въпрос след хоспитализирането на кралската персона на 16 януари за коремна интервенция. Оттогава тя не се е появяла обществено, а в петък дворецът Кесингтън повтори първичното си изказване, че Мидълтън няма да има обществени появи най-малко до Великден.

В понеделник, на 4 март, английските таблоди пускат фотография, на която се вижда Кейт да се придвижва с автомобил, ръководен от майка ѝ.

Сравнително дългото време за възобновяване на Мидълтън възпали въображението на хора, които даже не наблюдават кралското семейство.

Миналата седмица принц Уилям разгласи, че няма да участва на възпоменателната работа на своя кръстник крал Константин II в замъка Уиндзор единствено час преди началото ѝ. Това породи спекулации за местонахождението на принцесата на Уелс.

" Детективите " в обществените мрежи започнаха да се хващат за разнообразни " улики ".

„ Искате да ми кажете, че Кейт Мидълтън – същата жена, която театралничи пред болничното заведение като супермодел единствено часове след раждане – се нуждае от месеци възобновяване, преди да покаже лицето си?И английската преса внезапно вълшебен почита поверителността? Това се усеща... злокобно “, написа консуматор в X (бившият Twitter).

Друг акаунт събира в комплицирана последователност последните три месеца с задължения на Мидълтън:

„ Пресата в Обединеното кралство очевидно не желае (или ѝ е забранено) да си прави работата, тъй че може и аз да я свърша вместо тях.

Кейт Мидълтън, принцесата на Уелс, не е виждана от никого от 58 дни. Нито нейните родители и деца.

Официалните мнения са подчертани, спекулациите/контекстуализацията е маркирана в сиво. "

(1/3) UK press is clearly unwilling (or forbidden) to do their job so I might as well do it for them.

Kate Middleton, the Princess of Wales, hasn`t been seen by anyone in 58 days. Nor her parents & children.

Official reports highlighted, speculation / contextualization in grey.
— Phantom (@effoff1988)
Конспиративните теории стигат до огромни висоти - появяват се спекулации, че принцесата на Уелс е изпаднала в кома или че бракът ѝ е в неволя.

Има и още по-безумно версии - че си прави бразилско покачване на дупето или че чака косата ѝ да порасне.

Предположенията толкоз зачестяват, че дворецът се принуждава да разгласява изказване, в което означи, че пресофисът е бил „ доста явен през цялото време “ по отношение на интервала на възобновяване на Мидълтън и че всичко върви добре.

Обсебващият интерес и слуховете за драми в кралското семейство са народен спорт в Обединеното кралство.

Клюките в интернет от много време могат да донесат със себе си вълна от параноя и неблагоразумие. По този метод историята на Мидълтън сблъсква две известни култури:конспиративните теории и класическите злословия за звезди.

 Дивите спекулации за здравето на Кейт Мидълтън стават все по-безразсъдни

Кейт не е виждана обществено от Коледа насам. Не се знае доста за характера на казуса ѝ, с изключение на, че е отречено да е обвързван с рак.

Междувременно Крал Чарлз бе предишния месец и сега се се подлага на амбулаторно лекуване.

Дворецът Кенсингтън уточни, че Уилям се е отдръпнал от възпоменателната работа на кръстника си заради „ персонален въпрос “. Неговото неявяване стана толкоз удивително, тъй като Уилям трябваше да има слово на церемонията, само че и тъй като бяха минали единствено 48 часа след шокиращата гибел на 45-годишния Томас Кингстън (бивш сътрудник на Пипа Мидълтън, сестра н а на Кейт).

Принц Уилям се завърна към кралските си отговорности в четвъртък с посещаване на синагога в Лондон. В петък той пътува до Уелс, с цел да означи Деня на Свети Давид.

·
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР