Азиатските акции бяха предимно по-високи в понеделник, след като Wall

...
Азиатските акции бяха предимно по-високи в понеделник, след като Wall
Коментари Харесай

Фондов пазар днес: Азиатските акции проследяват напредъка на Wall St, подхранван от по-хладните данни за работните места

Азиатските акции бяха най-вече по-високи в понеделник, откакто Wall Street завърши предходната седмица с най-хубавия ден на фондовия пазар от повече от два месеца в рали, подсилен от по-студени от предстоящото данни за заетостта в Съединени американски щати.

Съединени американски щати фючърсите се покачиха и цените на петрола се покачиха.

Японската йена отслабна леко, откакто цената й се промени от най-ниските 160,25 за щатски $ до 151,86 в края на предходната седмица след хипотетична държавна интервенция. Доларът купи 153,93 йени по отношение на 152,90 йени.

Японският министър на финансите Шуничи Сузуки сподели на среща на годишната среща на Азиатската банка за развиване в петък, извършена в Тиблиси, Джорджия, че бързите съмнения вредиха на семействата и бизнеса.

Еврото се увеличи до $1,0765 от $1,0763.

Hang Seng в Хонконг загуби 0,2% до 18 447,12, до момента в който показателят Shanghai Composite се увеличи с 0,9% до 3 133,92, откакто пазарите се отвориха още веднъж след едноседмична отмора. Проучване на частния...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР