Кадърът с погрешно затвореното око на Ники Илиев във филма

...
Кадърът с погрешно затвореното око на Ники Илиев във филма
Коментари Харесай

Скандалът с филма Ботев се разгаря: Ники Илиев проговори з...

Кадърът с неправилно затвореното око на Ники Илиев във кино лентата " Ботев " на Максим Генчев се трансформира в една от горещо коментираните тематики измежду българското общество. В ролята на черкезина Джамбулет, артистът насочва револвер и затваря едното си око, с цел да се прицели, само че съгласно доста фенове той е затворил неправилното око.

Във връзка със сцената на Ники Илиев, която бързо се трансформира в сензация в обществените мрежи, артистът и шефът на Сатиричния спектакъл Калин Сърменов показа в своя фейсбук профил обява от сатирична страница, под която написа:

" Махнаха казармата и гледай какво става по филмите. "  

В своя отбрана Ники Илиев изясни, че защото очите му са по-светли, са доста чувствителни.

" Пробвах с отворено дясно око, само че устоях две секунди и стартира да сълзи ", добави той в собствен пост в обществените мрежи. 

Илиев дефинира повода за случилото се като " скучна история " и в умозаключение написа:

" Казах ви - тъпотия и досада. Но в случай че ви кефят повече шегите с казармата (мен биха ме кефили), може да ги ползвате, колкото желаете. Хубава година на всички. "  

 

Филмът " Ботев ", режисиран от Максим Генчев, споделя за събитията от 1876 година, когато Христо Ботев повежда двеста млади революционери, с цел да оказват помощ на въстаналите българи. И тази лента на Генчев донесе със себе си голям брой кавги и събра извънредно отрицателни мнения. Част от критиците даже считат, че с излъчването на този филм Христо Ботев е бил погубен още веднъж.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР