Кадър varna24.bgДлъжностно лице в отпуска препъна делото за убийството на

...
Кадър varna24.bgДлъжностно лице в отпуска препъна делото за убийството на
Коментари Харесай

Майката на Жоро Плъха: Защо не се е обадил на полицията, че някой е влязъл да краде, а го е убил

Кадър varna24.bg

Длъжностно лице в отпуска препъна делото за убийството на Жоро Плъха. Как по този начин е оневинен за убийството, може ли такова нещо? Така майката на Жоро Плъха разяснява пред камерата на оправдателната присъда на доктор Иван Димитров. 

И добави:

" Да го убие, а пък да стане оневинен! Защо не се е обадил на полицията, че някой е влезнал да краде, а го е умъртвил? Лъжа е, че Георги го е нападнал! Някъде да е ударен с нож?

Доктор Димитров доста пари дава, с цел да го оправдаят! Как да не ми е мъчително, той остави три деца! Жоро бе доста млад, едвам на 36 години, а този е старец, на 50 години е! ".

Преди минути стана ясна присъдата на доктор Димитров. Тя е 2 години условно за нелегално владеене на оръжие и патрони с три години изпитателен период.

За убийството на Жоро Плъха обаче той е оневинен, тъй като съгласно магистратите то е станало при неотложна самозащита. Присъдата може да бъде обжалвана в 15-дневен период пред Апелативен съд.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР