Кадър в социалната мрежа по повод рождения ден на Недко

...
Кадър в социалната мрежа по повод рождения ден на Недко
Коментари Харесай

Гаджето на Тита й изневерил с най-добрата й приятелка

Кадър в обществената мрежа във връзка рождения ден на Недко Николов, издава, че Тита се е върнала при ММА боеца. Певицата освен се снима с рожденика, а и пя на купона му.

 

Двамата с Недко имаха бурна връзка, а откакто се разделиха, Тита се появи с бинтовани пръсти на лявата си ръка, което породи мълвата, че по всяка възможност е имала физически конфликт с ММА боеца. Впоследствие Недко отхвърли, потвърждавайки, че певицата е претърпяла случай, който няма нищо общо с него и в реалност тя не била със счупени пръсти, а два от ноктите й. Той даже недоумяваше по какъв начин превързаните й пръсти бяха свързани с него.

 

Запознати издават, че същинската причина за раздялата им, е брутална невярност от страна на юначагата, който не спирал да кръшка. Чашата обаче преляла, когато Тита научила, че спи с най-хубавата й другарка от ученическите години. След като певицата се сдобила с безспорни доказателства за изневярата му, в последна сметка ММА боецът си признал и това поставило завършек на връзката им.

 

До наскоро изглеждаше по този начин, като че ли връзките посред им не могат да бъдат възобновени. Изпълнителката, която бе доста засегната се кълнеше, че няма да го огледа и по тази причина появяването й на рождения му ден бе огромна изненада за всички.

Инфо: Уикенд

 

 

 

Тагове: Тита Недко Николов ММА боец изневяра раздяла връзка
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР