Кадър Тв ЗагораПолитическият проект на Кирил Петков и Асен Василев

...
Кадър Тв ЗагораПолитическият проект на Кирил Петков и Асен Василев
Коментари Харесай

Кирил Петков: Не се страхувайте кой е местната мутра и дерибей. Стига толкова

Кадър Тв Загора

Политическият план на Кирил Петков и Асен Василев е в ход и това е явно. 

Служебните министри Кирил Петков и Асен Василев, бяха на среща със синдикалисти по отношение на бъдещето на мини Марица-Изток.

В отговор на опасенията, че го е боязън да отбрани националните ползи пред Европа, министърът на стопанската система Кирил Петков, направи прочувствено изявление.

Той за следващ път съобщи, че най-важното е да спрем напълно корупцията на всички равнища в страната и че това е обща отговорност и идея на всички ни.

" Не спрем ли кражбите ще си приказваме от заран до вечер за проект А, проект Б и едни хитреци най-после ще крадат. И не би трябвало да ни е боязън да кажем " Майната ви ". Защо влязохме в тая игра, тъй като ни писна. Писна ни да гледаме по какъв начин едни хора взимат държавните средства и най-после като че ли ние сме ОК с това. Ние към този момент не сме ОК с това. Това е идната стъпка. Не би трябвало да ни е боязън без значение кой е локалната мутра, локалния дерибей. Стига толкоз. Тръгнахме против тях.

Трето нещо е да сме умни. Не можем да тръгнем против цяла Европа. Ако тръгнем против тях ще ни спрат средствата. И те имат мощ. Не е като едно време. Отворен е светът.

Въпросът е когато това се случва да отстояваме българския приоритет и да забележим обстановката, която сега е минус 10-ия етаж дали може да се качим нагоре на повърхността.

И това би трябвало да се случи споделено и дружно.  Споделена отговорност. Да мислим най-реални дейности и да мислим напред. Всичко друго ще са следващи политически приказки.

Най-тъпото е да кажем: Не ни интересува никой. Не ни интересува Европа. Продължавайте по този начин. Радвайте се. Това значи, че сме следващите лъжци. Това не може да стане. 

Никой не би трябвало да го е боязън. Ако ви е боязън, ще го употребява някой различен.

Тук сме, тъй като ни писна.

Във всяко звено следващ проблем. То е едно поле с мине и всеки вика оправи ни помогни ни.

Но това би трябвало дружно да го създадем.

Аз имам вяра, че има задоволително хора като вас.

Гарантирам, че няма да взимаме решения на база на непознат интерес, другояче нямаше да се занимаваме с тая игра. "



 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР