Кадър ТолоЗапочнаха убийствата на жени, отказващи да спазват религиозните догми

...
Кадър ТолоЗапочнаха убийствата на жени, отказващи да спазват религиозните догми
Коментари Харесай

Талибаните екзекутираха жена, отказала да носи бурка

Кадър Толо

Започнаха убийствата на дами, отказващи да съблюдават религиозните канони на талибаните.

Талибаните са простреляли жена, тъй като не е носила бурка в Афганистан във вторник - същият ден, в който бунтовниците се ангажираха с нова приобщаваща епоха в страната, която уважава „ правата на дамите “.

Убийството е било осъществено в провинция Тахар. Очевидци са намерили жена, лежаща в локва кръв. Тя е била убита от терористите, тъй като е била на обществено място без бурка, която да скрива лицето ѝ, съобщи Fox News, съобщи Факти.

Само за броени дни, в отсъствието на американските войски, талибаните поеха надзор над Афганистан, в това число над столицата Кабул. Ръководството на бунтовниците съобщи, че дамите ще имат права, и даже могат да се върнат на работа. „ Жените ще бъдат доста дейни в обществото, само че в границите на исляма ”, сподели представител на талибаните.

Действителността за дамите в Афганистан обаче е мрачна, а доста западни страни показаха паниката си, че всичките им права ще бъдат потъпкани. Днес бе обявено, че няколко души са починали при пукотевица от страна на талибаните и последвала в настъпилата суматоха навалица на протест по случай националния празник на Афганистан. Инцидентът е станал в източния град Асадабад, столица на провинция Кунар.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР