Кадър Тодор БожиновТехномаркет България“ ЕАД плаща редовно и без забава

...
Кадър Тодор БожиновТехномаркет България“ ЕАД плаща редовно и без забава
Коментари Харесай

Техномаркет към министър Петков: Няма да позволим публичното разпространяване на спекулации да накърни търговската ни репутация

Кадър Тодор Божинов

„ Техномаркет България “ ЕАД заплаща постоянно и без веселба данъчните си отговорности в България и работи напълно на ярко, пишат от компанията в писмо до икономическия министър Кирил Петков, оповестено в " Стандарт ".

„ Дружеството постоянно е било правилен сътрудник на страната, като чака от институциите съответно отношение, в отбрана на българския бизнес. С оглед на изложеното Ви уверяваме, че „ Техномаркет България “ ЕАД, като водеща компания в бранша за продажба на потребителска техника, няма да разреши общественото разпространение на спекулации да накърни комерсиалната й известност. ”, разгласи още компанията.

Ето формалната позиция на компанията:

Дружеството “Маркет Инвестмънт ” АД е едноличен притежател на капитала на „ Техномаркет България “ ЕАД – първата и една от водещите ритейл вериги за продажба на потребителска техника с най-голямата магазинна мрежа в страната.

Търговската и финансова тактика на „ Техномаркет България “ ЕАД е детайлно създадена от мениджърския екип, като главният фокус е върху:

развиване на настоящ, необятен и уравновесен подбор, включващ както обичайните, по този начин и най-новите артикули в областта на потребителската електроника.

развиването на франчайз концепцията, като модел за ръководство на обектите, позволяваща осъществяване на чудесно потребителско обслужване и висока икономическа ефективност;

развиването на личния бранд Neo;

новаторска маркетинг програма;

развиване на онлайн канала за продажби;

повсеместен растеж в продажбите и осъществяване на оперативна облага.    

За постигането на по този начин поставените цели значимо значение има цялостното банково обслужване на активността на „ Техномаркет България “ ЕАД от страна на „ Българска банка за развиване “ АД.

Кредитната експозиция към банката е съответно обезпечена, съгласно условията на банката и се обслужва постоянно и в период, ведно със съпътстващите банкови такси и комисионни. Към момента „ Българска банка за развиване “ АД е главен действен банков сътрудник на „ Техномаркет България “ ЕАД, като сдружението насочва напълно паричните си потоци по сметките си в банката.

„ Техномаркет България “ ЕАД заплаща постоянно и без веселба данъчните си отговорности в България и работи напълно „ на ярко “, като обезпечава стотици работни места, покачва заетостта и с помощта на новаторската си франчайз идея за ръководство на магазините и многото сътрудници в страната и зад граница, развива на процедура и дребния бизнес и предприемачеството в България и то при тежки стопански условия, провокирани от пандемията от COVID-19. В този смисъл сдружението постоянно е било правилен сътрудник на страната, като чака от институциите съответно отношение, в отбрана на българския бизнес.

С оглед на изложеното Ви уверяваме, че „ Техномаркет България “ ЕАД, като водеща компания в бранша за продажба на потребителска техника, няма да разреши общественото разпространение на спекулации да накърни комерсиалната й известност.

Заявяваме също, че няма да участваме в неконструктивни срещи, преследващи само извличането на политически предизборни дивиденти.

Борис Захариев, Изпълнителен шеф Маркет Инвестмънт АД              

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР