Кадър от Панорама, 07.10.2022 г.Връщането на Борисов на власт трябвало

...
Кадър от Панорама, 07.10.2022 г.Връщането на Борисов на власт трябвало
Коментари Харесай

Делян Добрев изхаби ценно ефирно време в „Панорама“

Кадър от " Панорама ", 07.10.2022 година
„ Връщането на Борисов на власт трябвало да мине през телевизионната му прошка! Спомних си по какъв начин Алф хипнотизираше котката Лъки и я убеждаваше, че е геврек. По екраните шестват към този момент много гевреци, съумели в самохипнозата, че Путиновата заплаха анулира разпоредбите и правовата страна.

А другояче Делян Добрев беше обидно ниска топка в тази „ Панорама “ – просто изхаби скъпото ефирно време “.

Така политологът Даниел Смилов разяснява във Facebook вчерашното присъединяване на Делян Добрев от ГЕРБ в предаването на Българска национална телевизия „ Панорама “. Участник в предаването беше и Асен Василев от „ Продължаваме промяната “, като двамата влязоха в вербален конфликт за ръководството на кабинета „ Петков “. Дебатът откри своето отражение в обществените мрежи, където Добрев получи своя дял рецензии.

ДЕБАТИ.БГ събираме определени мнения по тематиката.

„ Брилянтен Делян Добрев в Панорама! Ето това е лицето на ГЕРБ!!! Блестяща безочливост, превъзходна надменност, първокласна непросветеност, за какво не го канят по-често??!! “, написа във Facebook карикатуристът Христо Комарнитски.

Комуникационният специалист Любомир Аламанов пък споделя следното:

„ Колко бързо ескалираха нещата… Да напомним по какъв начин се разпознава психопат-насилник:

Фаза 1: Психопатът-насилник поставя маска на благ и общителен човек, предлага да се не помнят старите му дейности и всички да се прегърнат и да заживеят по новия му проект.

Фаза 2: Хората са внимателни и отхвърлят, въпреки всичко го познават.

Фаза 3: Психопатът-насилник изплисква легена, стартира да наскърбява, да заплашва, да вменява виновност, че всички останали са отговорни за насилието, което ще последва.
И за всеки психопат-насилник има най-малко един или няколко нахараланени съседи или другари, които ще ви увещават, че този път психопатъ-насилник се е промени, че този път всичко е друго, че този път психопатът-насилник е направил необятен завой и ще бъде благ и добър. Но някъде надълбоко в себе си вие знаете, психопатът-насилник единствено се преструва и нищо не се е трансформирало.

Това е. Обърнаха живота ни на психиатрия.

Знаете и кой е единственият метод да се оправим с психопат-насилник. Трябва единствено да се надигнем и дружно да се опълчим. Психопатите-насилници са страхливи “.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР