Кадър: Няма разцепление в БСП. Нямам опасения относно гласуването. Призовавам

...
Кадър: Няма разцепление в БСП. Нямам опасения относно гласуването. Призовавам
Коментари Харесай

Тодор Байчев: Няма разцепление в БСП, партията е единна

Кадър:

" Няма разединение в Българска социалистическа партия. Нямам опасения по отношение на гласуването. Призовавам членовете на Българска социалистическа партия, които към този момент не са членове, да изоставен Народното събрание ".

Това съобщи в ефира на " България заран " социалистът Тодор Байчев по отношение на последните рокади в партията.

" Не знам за какво някои хора подхождат по този метод. Българска социалистическа партия остава единна. Прекият избор го потвърди. Г-н Добрев поздрави и новите членове на националния съвет. Мисля, че тук има едно надделяване на егото ", разяснява той пред .

Днес в Народното събрание депутатите преглеждат ветото на президента върху текстовете от Закона за правосъдната власт. Народният представител съобщи, че още през цялото време Българска социалистическа партия били срещу кариерните бонуси, написа

" Висш съдебен съвет не би трябвало да се употребява като трамплин за кариерно развиване. Истински се надявам част от народните представители да премислят част от своето гласоподаване и да поддържат ветото на президента. Всички са единомислещи, че хартиеното гласоподаване обезсмисля машинното. Няма потребност да се прави ръчно броене на машинното гласоподаване. Няма смисъл да вкарваме човешкия фактор, където има машини. Трябва да търсим някаква друга форма, с която да върнем доверието на хората в изборния развой и да ги върнем в изборните урни ", сподели още Байчев.

Според него референдумите, с които може да се постановат промени в Конституцията, би трябвало да отпаднат.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР