Кадър НоваИТН напусна парламента.От партията не желаели да участват в

...
Кадър НоваИТН напусна парламента.От партията не желаели да участват в
Коментари Харесай

Партията на Слави Трифонов напусна залата

Кадър Нова

Има Такъв Народ напусна Народното събрание.

От партията не желаели " да вземат участие в този фарс "

„ Спрете да обвинявате нас, ние не сме проблем, ние сме решението. Но това очевидно ще се случи на идващите избори ”, съобщи Ивайло Вълчев и уточни, че ПГ на „ ИТН ” ще излезе от пленарната зала, с цел да „ не взе участие в този фарс ”.

„ Едва ли има жител, който да не видя какво се случи при договарянията. Едва ли има жител, който да не помни, че ние декларирахме, че няма да предложим кабинет, в случай че нямаме поддръжката на „ Демократична България ” и „ Изправи се БГ! Ние идваме ”. Тъй като те не ни поддържаха и го обявиха обществено, ние направихме това, което казахме. Не разбираме кое не е ясно и какъв е казусът ”, уточни той.

Защо се вършиме, че не разбирате, че с отказването на Николов, на практика мандатът не е изпълнен? Защо сте се вторачили в „ ИТН ”, откакто имате 3/4 от Народното събрание и всички сте дружно. Вашето минало го потвърждава. Едва ли помните толкоз малко. Българска социалистическа партия бяха с Движение за права и свободи, Манолова беше от Българска социалистическа партия и беше дружно с Движение за права и свободи, Татяна Дончева също. Христо Иванов беше министър на Бойко Борисов. Подкрепата на Движение за права и свободи беше обществена загадка, те гласоподаваха толкоз закони дружно, че на практика бяха в коалиция. Всичко това са обстоятелства, а държанието ви е, че това не се е случвало. Изумително ”, сподели още Вълчев.

Хаджигенов излезе на трибуната и разгласи: " Ще ги изчакаме да излязат, с цел да не ги омърсим с решението, което ще обявим. "

Очаквайте детайлности! 
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР