Кадър Нова твЗадържани в Несебър около акцията срещу купуване на

...
Кадър Нова твЗадържани в Несебър около акцията срещу купуване на
Коментари Харесай

Задържаните кандидати за изборите в Несебър ще бъдат конвоирани в София

Кадър Нова тв

Задържани в Несебър към акцията против пазаруване на гласове ще бъдат конвоирани до Столичното разследване през днешния ден. Това разгласи в предаването „ Здравей, България ” вътрешният министър Младен Маринов.

Сред арестуваните е и кметът  Николай Димитров.

„ Наближавайки датата на изборите, тези сигнали зачестяват ”, добави министърът и изясни, че единствено в понеделник са тествани 5-6 сигнала. „ Схемите са най-различни. Всеки сигнал се рапортува в прокуратурата. Всички дейности по преценка на остротата на сигнала се организират и под надзора на прокуратурата. Постъпват и анонимни сигнали, и от очевидни заявители във връзка с всички политически сили. Всеки сигнал е тестван ”, сподели министър Младенов. Той отхвърли обвиняванията на опозицията, че сигналите против ръководещите не се проверявали.

Маринов разяснява и отпадането на мониторинга на Европейска комисия за България.

„ Това е триумф, обвързван с дълготраен труд на държавните управления, тъй че да отговорим на всички европейски индикатори ”, сподели министърът. „ Това, което касае Министерство на вътрешните работи, още при предходните отчети отпадна от мониторинга, само че ние продължаваме да работим в тази тенденция ”.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР