Кадър: Нова ТвВ Здравей, България по Нова Тв най-добрата ни

...
Кадър: Нова ТвВ Здравей, България по Нова Тв най-добрата ни
Коментари Харесай

Сани Жекова разкри в ефир защо решила да спре със спорта

Кадър: Нова Тв

В „ Здравей, България ” по Нова Тв най-хубавата ни сноубордистка Александра Жекова изясни за какво е решила да приключи дейната си спортна кариера.

Ето част от това което сподели Сани Жекова:

„ Основната причина, е че в последните няколко сезона се натрупаха огромен брой контузии, те попречиха на подготвителния ми развой и се получи леко закъснение по отношение на конкуренцията в международен мащаб. До 2016 година имахме постоянно, динамично израстване по отношение на конкуренцията, и сме били водачи.

Тези контузии започнаха да ми въздействат психоемоционално, ставаше все по-трудно и по-трудно, и тази година след последните контузии, когато се наложи да има оперативна интервенция, беше невероятно да извърша задачите пред Министерството на спорта - край на международен шампионат, и по този начин се наложи да взема решението.

Това е най-трудното решение, което се е налагало да взема до момента. Но в този момент, откакто мина малко време, правя оценка, че е било вярно, тъй като излизам от спорта в силите си, и имам желанието да осъществявам задачите си в други сфери оттук насетне. Надявам се, че положителното следва.

Ако би трябвало хронологично да погледна триумфите си, това е успеха в международното за деца, европейската купа, пробива в Световната купа, 67 достижения в Топ 10 на Световната купа, 17 подиума за Световната купа, три победи за Световната купа, няколко пъти покрай кристалния глобус, два финала на международни шампионати, два финала на Олимпийски игри.. ”

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР