кадър Нова твТърси се подпалвач, запалил колата на общински съветник

...
кадър Нова твТърси се подпалвач, запалил колата на общински съветник
Коментари Харесай

Запалиха колата на шуменски общински съветник

кадър Нова тв

Търси се подпалвач, запалил колата на общински консултант и кадидат за депутат от Вътрешна македонска революционна организация в Шумен, осведоми Нова тв.

Минути преди 20.00 ч. на 24 март охранителната камера в дома на Явор Якимов в Шумен улавя по какъв начин колата му е запалена. На записа ясно се вижда по какъв начин човек се доближава до автомобила, пали предната му част, след което се отдалечава в противоположната посока.

Докато колата гори, минава различен автомобил, водачът и неговият сателит стартират да гасят. Пламъците притеглят вниманието и на съседи.

„ В началото мислех, че е разпален вестник, обаче като се загледах видях, че гори колата. Добре, че имаше сняг и с помощта на него я загасихме ”, описа очевидецът Иван Радев.

Това обаче не е първият случай, в който се протяга ръка против имуществото на общинския консултант. Камерата на стената му се появява, откакто по прозорците е стреляно със сачми. Всичко това – 2 години откакто предходният му автомобил също е разпален пред дома му.

Общинският консултант отхвърля опцията палежът да е на политическа основа. Изключва и неуредени финансови връзки.  Единствените съмнения, които Явор Якимов има, са че похищението е обвързвано с парцел.

„ Член от фамилията ми страда от психологично заболяване и са го карали да преписва имущество, когато ме е нямало у дома ”, изясни Явор Якимов.

Полицията е известена за случая. Започнато е и досъдебно произвеждане. Ако причинителят бъде открит, го грозят до 5 години затвор.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР