Кадър Нова твСтолично училище осъмна облепено със зловещи плакати. Извършителят

...
Кадър Нова твСтолично училище осъмна облепено със зловещи плакати. Извършителят
Коментари Харесай

Родител облепи училище с плакати срещу ръководството

Кадър Нова тв

Столично учебно заведение осъмна облепено със злокобни плакати. Извършителят е родител на първокласник, който упреква учебното управление и учители в неприятно ръководство и преднамерено отношение към детето му. Учебният ден е занимателен с половин час поради сигурността на децата, заяви Нова тв.

Плакатите с лозунги против управлението и част от учителите  заварват учениците преди  началото на образователния ден. 

" Училището е облепено с всякакви трудове от страна на един родител, в които се загатват думите " палач ", " госпожа Милушева ", " господин Александров ", " деца " и това нещо е очебийно с големи букви ", сподели зам.-директорът на 51 СУ " Елисавета Багряна " Деяна Милушева.

Действието, което се е случило рано сутринта, е запечатано от учебните камери.

" За дребните деца това значи в действителност гибел и нещо доста, а имайте поради, че аз преподавам на първи клас. Те преди малко се научиха да четат. Това извънредно доста ме тревожи ", съобщи Милушева.

" Притеснява ме случката, тъй като тя въздейства непосредствено върху душeвността и прочувственото положение на децата, които стават очевидци на един спор, в който те не нито осведомени, нито намесени и виждат единствено крайния резултат ", добави Запрянка Ставрева - родител на възпитаник.

На записите се вижда по какъв начин мъжът, чието дете е първокласник в учебното заведение, слага плакатите и запалени свещи върху тях. Причината съгласно него - тормоз върху детето му.

От учебното заведение са  предложили помощ и работа с учебния психолог за детето, само че родителят изрично е отказал.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР