Кадър: Нова твШофьорът на автобуса, който се обърна на магистрала

...
Кадър: Нова твШофьорът на автобуса, който се обърна на магистрала
Коментари Харесай

Момиче от катастрофиралия автобус проговори: Шофьорът беше нелюбезен, не спря за почивка

Кадър: Нова тв

Шофьорът на рейса, който се обърна на автомагистрала " Тракия ", бил недоброжелателен с пасажерите, отказвал да стопира за отмора и говорел по телефона без устройство за свободни ръце. Това описа 18-годишно момиче от Стара Загора, пътувало на съдбовния петък 13-ти и оживяло без пострадвания, предава Нова тв.

За Надежда Славова петък 13 април е чакан. Момичето от Стара Загора брои дните до пътуването си до София, тъй като пътят й и има причина. Подготовка за абитуриентския бал. Надежда оживяла в злополуката с рейса.

„ Майка ми сподели: „ Пратих те за бална рокля, щяха да те върнат в ковчег " ”, споделя Надежда.

„ Броих километрите, съдбовният беше 30-ти. После беше кланица. Забравих всичко и рокля, и защо съм тръгнала. Казах си: край, край, загинах и останах тук ”, споделя Надежда.

Надежда не помни пътуването с положително през цялото време. Разказва, че водачът посрещнал прибързано един от пасажерите, който се качил с храна. После отказвал да стопира за отмора, тъй като нямало време. Момичето седяло на два реда зад водача и го следило през целия път.

„ Беше недодялан. Изнервен беше през цялото време и бързаше. Всяка втора дума му беше – бързам, бързам, пъдя час ”, споделя тя.

„ Както е кормилото, беше легнал и си говореше все едно си почиваше ”, твърди девойката.

Надежда благодари на доброволците.

„ Не съм очаквала, че има толкоз положителни хора. Имаше и такива, които снимаха, макар че умираха хора в този миг. Но други даваха вода, телефоните си... ”

Майката на Надежда знае, че нейна колежка е изгубила 16-годишната си щерка в същия рейс.

„ Не знам, в случай че ми се беше случило такова нещо. Такова нещо не се претърпява ", през сълзи разяснява Магдалина Ботева. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР