Кадър: Нова ТвНики Кънчев и дъщеря му Мари София дадоха

...
Кадър: Нова ТвНики Кънчев и дъщеря му Мари София дадоха
Коментари Харесай

Ники Кънчев се появи с дъщеря си в ефир и двамата казаха нещо, което всеки българин трябва да чуе

Кадър: Нова Тв

Ники Кънчев и щерка му Мари София дадоха изявление за „ На кафе ” по Нова Тв, в която приказваха за благородни самодейност.

„ Тате ми направи кутия от обувки и в нея събрах пари за фондация. ”, разкри Мари.

„ Пробихме дупка вътре, аз даже се порязах, тя облепи кутията, сложихме я на рождения й ден, и в нея всеки пускаше парички, които са били за цветя. ”, посочи Ники Кънчев.

Мари добави, че събраната сума е 380 лв..

„ Тя ще бъде предоставена на фондация „ Недоносени деца ” и ще подкрепи неонатологията. Самата Мари също е била в кувьоз. ”, сподели още Кънчев.

Неговата щерка призна още по какъв начин е решила да помогне и за лекуването на дребната Вивиян. „ Включих се в благотворителния базар и продавах, тъй като, когато тате ми сподели от какво е болна, да не споделям каква тъжна болест, ми станах тъжно и взех решение да вземам участие акцията. ”, разкри Мари.

Баща й пък добави: „ Това за Вивиян бе ужасно. Майки го проведоха базара. Майки от „ Надежда ”, а „ Надежда ” не е „ Драгалевци ”, „ Бояна ” или различен богат квартал на София. Вие, майките, сте огромна мощ. Болестта на Вивиян бе открита на 15 август, Голяма богородица, огромен празник, когато щерка ми чества. От тогава е тяхната борба. С мои другари довечера ще играем футбол и събраните пари ще предоставим на Вивиян. Доброто би трябвало да се предава от човек на човек, това образование да върви в тази посока, да не го назоваваме достойнство, а жестове. Защото положителното и неприятното е към нас, хубаво е положителното да е повече, но не става. Има и заболявания, има по-бедни от нас, и по-слаби. Това дете и всички деца, би трябвало да бъдат възпитавани, без да им се внушава, от тях да идват концепциите, не от нас, те ще създадат новата България. ”

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР