кадър: Нова твЕкспертът обясни как протича заболяването и как трябва

...
кадър: Нова твЕкспертът обясни как протича заболяването и как трябва
Коментари Харесай

Кардиолог: Лечението срещу ковид е малко ефективно. Трябва да се предпазим преди да се стигне до навлизането в тежката фаза на заболяването

кадър: Нова тв

Експертът изясни по какъв начин протича болестта и по какъв начин би трябвало да се работи. Тя е измежду ези, които са прекарали заболяването.

Лечението против коронавирус е малко дейно. Трябва да се предпазим преди да се стигне до навлизането в тежката фаза на болестта. Тези способи са лесни - носенето на маски, физическата отдалеченост, хидроксихлорафинът и имунизациите. Трябва да обединим физика, химия и биология, това би помогнало на доста хора. Това съобщи в ефира на Нова телевизия кардиологът доцент Яна Симова от Българския кардиологичен съюз.

Що се отнася до хидроксихлорохинът той е остарял и прочут медикамент, които даже не е и безценен, посочи тя.

" Ние сме на една война. Всичко, което може да се употребява ефикасно и безвредно, то би трябвало да се употребява. Много е тежко, когато видиш един младеж, който е бил здрав, а в този момент скенерът демонстрира един изяден бял дроб, то знаеш, че би трябвало да направиш всичко, с цел да му окажеш помощ, само че от време на време нещата са необратими ", безапелационна е доц.Симова.

Тя описа, че е прекарала ковид и е взимала хидроксихлорохина. " В практиката ни се е потвърдила една скица: Един месец се пие, след това един месец се почива - по първичен проект, след това стеснихме паузата до 15 дни отмора. Аз по този начин го одобрявах. Изкарах една асимптомна зараза. Вече съм имунизирана, имам антитела " сподели експертът.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР