Кадър: Нова ТвДомашно куче едва не прегриза сънната артерия на

...
Кадър: Нова ТвДомашно куче едва не прегриза сънната артерия на
Коментари Харесай

Марешка от Игри на волята се размина на косъм от смъртта заради домашно куче

Кадър: Нова Тв

Домашно куче едвам не прегриза сънната артерия на Марешка Бардем от тв риалитито " Игри на волята ". Марешка сега се възвръща в домашни условия в родния си град Варна, демонстрира репортаж на Нова тв. 

" С две мои приятелки взехме решение да отидем на разходка из Велинград и едната ми другарка стартира да се радва на преминаващо японско куче със стопанина си. Започнаха да приказват със стопанина, аз също се заинтригувах от породата на животното, само че кучето очевидно изревнува от диалога, изнерви се и я захапа по ръката.

Аз се намесих и то стартира да атакува мен. Хвърли се обаче на врата ми. Една от захапките беше на 2 мм от сънната артерия. Лекарите не повярваха, че раната е от куче. Била като от нож. Раната загноя, инфектира се, още не са ме шили. Може би ще се наложи да ме шият. Не се дразня на кучето, това е животно. Хората би трябвало да познават животните си и да плануват дейностите им. ", споделя страшната история Марешка.

Ухапването е покрай сънната артерия, удостоверяват лекарите от варненска болница. разминала се е на косъм. През шията минават съществени по значимост кръвоносни съдове, от които зависи животът на индивида, разясняват от болничното заведение по телефона. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Ком
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР