Кадър Нова твБившият легионер Иван Пачелиев ще бъде обвинен в

...
Кадър Нова твБившият легионер Иван Пачелиев ще бъде обвинен в
Коментари Харесай

Обвиняват легионера Иван Пачелиев в убийство на медицински специалист

Кадър Нова тв

Бившият легионер Иван Пачелиев ще бъде упрекнат в ликвидиране на медицински експерт, при и във връзка осъществяване на служебните му отговорности. Това изясни в ефира на NOVA окръжният прокурор на Ямбол Дойчин Дойчев.

``
реклама

Пачелиев е арестуван за 24 часа, като мярката му ще бъде удължена на 72 часа.

Убийството на фелдшера в тополовградското село Орешник подвигна на крайник спецслужбите във вторник. След няколкочасова интервенция беше арестуван обвинения някогашен легионер, който преди година и половина стреля против служители на реда и се барикадира в дома си.

„ Голяма част от обстановката към този момент е изяснена, открити са очевидци, конфискувани са записи от видеонаблюдението. Лицето не спомага за решение на обстановката. Продължаваме да работим ”, съобщи пред NOVA старши комисар Ангел Цанков, шеф на ОДМВР-Хасково.

Окръжният прокурор изясни, че по това  обвиняване, което ще му бъде повдигнато, Иван Пачелиев го грозят от 20-30 години затвор, пожизнен затвор или пожизнен без право на подмяна.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР