Кадър Нова твБедни са само част от пенсионерите, а не

...
Кадър Нова твБедни са само част от пенсионерите, а не
Коментари Харесай

Иван Нейков: Пенсионер с 300 лева пенсия и тристаен апартамент на Витошка въобще не е беден

Кадър Нова тв

Бедни са единствено част от пенсионерите, а не всички, както сме привикнали да мислим и споделяме. Защото цялото благосъстояние друго - парцели, къщи, земя, е в ръцете на пенсионерите. Но ние изключваме тази част. Ние мислим, че един човек с 300 лв. пенсия и тристаен апартамент на Витошка е безпаричен, защото месечната сума, която получава от страната е дребна. Това разяснява в студиото на Нова тв Иван Нейков. 

Така че неточност е да слагаме сходни етикети, в случай че в действителност желаеме да преборим бедността. Истински бедните хора са самотните възрастни дами. голямата част от тях разчитат на доста ниска пенсия, просто тъй като през годините са били ниско платени, работили  са по-малко и в старческа възраст стават в действителност небогати, уточни Нейков. 

Промяната няма да пристигна през промяна на методиката. Пътят е в другата посока - увеличение потенциала на хората, добави той.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР