Кадър Нова тв42-годишният Константин Касабов беше блъснат и убит на

...
Кадър Нова тв42-годишният Константин Касабов беше блъснат и убит на
Коментари Харесай

Съпругата на убития в София велосипедист: С мен се свърза човек, който вероятно имаше намерение да ми иска пари

Кадър Нова тв

42-годишният Константин Касабов беше блъснат и погубен на бул. " Рожен " в София. Мъжът бил тръгнал към работното си място с колелото си, когато е затрит от кола. Шофьорът на автомобила обаче избягал от местопроизшествието и към този момент 40 дни няма диря от него. Касабов е откаран в болница, където по-късно умира. 

``
реклама

През това време се появиха очевидци, които обаче дават ненадеждна информация - има разминавания в посочените марки коли и време на случая. Това разяснява пред Нова тв брачната половинка на умрелия мъж София Господинова.

" Един е видял бял мерцедес, различен е видял черен джип, трети е видял по какъв начин той е минал на алено на кръстовище, което не е правилно. Един споделя, че случая е станал в 8, различен в 10 ч. ", уточни тя. 

" Имаше човек, който се свърза с мен през фейсбук и ми сподели, че е видял какво се  е случило, само че тази информация няма да е преференциална за мен и изиска персонална среща с мен, в която да ми начертае какво се е случило. Твърдеше, че мъжът ми е минал на алено на кръстовище, което е безусловно погрешно, евентуално, с цел да желае пари. Аз му желаех телефона за да го предам на следователката и той да даде показания в полицията, само че той изрично отхвърли ", описа София. 

На това кръстовище няма камери, само че има от близки търговски обекти. За страдание качеството на записите е доста неприятно и на тях не може да се види съответно какво се е случило. Полицията поставя старания, с цел да ги почисти и да се види какво е станало. 

" Съпругът ми беше фен на велосипедите, имаше си ателие. Но той беше и водач. Той в действителност беше извънредно виновен и сериозен човек и не би направил нещо неправилно на пътя ", разяснява тя.

" На водача, който блъсна брачна половинка ми желая да кажа, че в действителност всичко може да се случи на пътя - може да не е видял, може за момент да се е разсеял, може да е бил пийнал, може да е било съзнателно. Абсолютно всичко е допустимо, само че въпреки всичко виждайки, че човек пада на пътя и това нещо е породено от твоите дейности, мисля, че би трябвало да спреш, да окажеш помощ, да се обядиш на 112. А не просто да си продължиш по пътя ", разяснява тя.

" Изпитвам болежка поради това, че брачна половинка ми го няма. Но отплата - не ", уточни София. 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР