Кадър: Нова телевизияИзпълнителният директор на Национална лотария Димитър Ганев препоръчал

...
Кадър: Нова телевизияИзпълнителният директор на Национална лотария Димитър Ганев препоръчал
Коментари Харесай

Шефът на лотарията твърди пред Нова, че препоръчал на Божков да откаже офертата на SAZKA

Кадър: " Нова телевизия "

Изпълнителният шеф на " Национална лотария " Димитър Ганев предложил на Васил Божков да не продава играта с талончетата на чешката компания SAZKA, защото цената от над 1 милиард лв. за 51% от собствеността била ниска. Това разгласи Ганев в утринния блок на Нова телевизия, представен от OFFnews.

Миналата седмица Божков разкри във фейсбук, че чехите от SAZKA са внесли оферта за закупуване на мажоритарния дял от
лотарията. Според версията му малко по-късно пък при него пристигнал министърът на финансите Владислав Горанов, който напряко му предложил да отдаде част от собствеността на посочена от властта компания. 

" Ню Геймс " и „ Националната
лотария ” пари на властимащи не са давали. Не знам за среща сред премиера Бойко Борисов и Васил Божков и не мисля, че такава е щяла да бъде потребна за нас ”, сподели още Димитър Ганев.

„ Имаме издадени актове за към 235 млн., които са в начална правосъдна фаза. Смятам, че не сме създали нищо неправилно и ще го потвърдим пред магистратите. Винаги съм бил уверен, че работим прецизно по закона ”, безапелационен бе Ганев.

Според него през годините, в които той е работил с Божков, най-близките му сътрудници постоянно са били семейство Найденови.

" Моите срещи в „ Нове Холдинг ” са били безусловно служебни и с предварителна спогодба. Няма по какъв начин съдружници да не спорят, само че Божков е бил предвидим сътрудник и аз не съм имал проблеми с него в бизнес връзките ”, изясни изпълнителният шеф.

Той акцентира, че от няколко месеца насам не беседва с обвинения предприемач.

„ Подписвал съм всичко безусловно умерено. Още от февруари фирмите ни са подложени на щателна проверка от Национална агенция за приходите и инспекциите не престават ”, сподели още Ганев.

Той съобщи, че не счита, че укриващия се в Дубай
хазартен необут е „ търгувал с въздействие във връзка с бюджетите на „ Националната лотария ”, що се отнася до контракта й с Нова телевизия.

„ Аз работя с Нова от 2002 година – доста преди да познавам Божков. „ Националната
лотария ” стартира да популяризира билети в края на 2012 година Тогава разяснявахме на хората какъв вид артикул предлагаме и убеждавахме сътрудниците, че той има място на българския пазар ”, разясни Ганев.

Той добави, че не е чувал за оказван напън компанията да бъде продадена.

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X <

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР