Кадър: Костадин Костадинов, фейсбукЦивилни полицаи задържаха Костадин Костадинов, председател на

...
Кадър: Костадин Костадинов, фейсбукЦивилни полицаи задържаха Костадин Костадинов, председател на
Коментари Харесай

Лидерът на Възраждане Костадин Костадинов беше задържан докато записваше живо видео

Кадър: Костадин Костадинов, фейсбук

Цивилни служители на реда задържаха Костадин Костадинов, ръководител на партия " Възраждане ", до момента в който записваше живо видео в обществената мрежа Facebook, написа " Актуално ".

По-рано през днешния ден от Столична дирекция на вътрешните работи оповестиха, че партията е обвързвана с днешните ексцесии, при които имаше 35 арестувани.

" Много огромна част от тях са от една политическа партия, на която прокуратурата изиска изтриване, и са с голям брой престъпни регистрации.

От 35 индивида арестувани, 30 са с престъпни регистрации за всевъзможен тип закононарушения от цялата палитра на Наказателния кодекс.

Смея да настоявам, че през днешния ден българската полиция застана на страната на законно открития парламентарен ред ", безапелационен беше шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Георги Хаджиев.

Впоследствие от " Възраждане " оповестиха, че от техните представители няма хора с престъпни регистрации. Освен това от партията настояват, че върху симпатизантите на " Възраждане " е упражнено физическо насилие от органите на реда.

Задържането на Костадинов е по искане на варненски прокурор, излиза наяве от видеото.



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР